Pozvánka na vzdelávaciu aktivitu Zdravotnej komisie SZĽH

Zdravotná komisia SZĽH pripravuje, nielen pre svojich členov, ďalšiu zaujímavú vzdelávaciu aktivitu.  V dňoch 20. a 21. januára 2017 zorganizuje v žilinskom Holiday Inn dvojdňový seminár pod názvom "KURZ ŠPORT".

Základným cieľom kurzu bude naučiť účastníkov ako predchádzať ťažkostiam, ako liečiť bolesti chrbtice, kolien, triesla, kĺbov, svalov aj šliach pomocou metódy SM systém.

SM Systém je systematická starostlivosť o pohybový aparát človeka a funkciu vnútorných orgánov. Jeho autorom je renomovaný český lekár Richard Smíšek. SM Systém prepája rehabilitačnú liečbu s prevenciou, regeneráciou a kondičným i výkonnostným tréningom v jednotnom metodickom postupe. Lektorom tohto kurzu bude uznávaný odborník Andrej Foltýn, ktorý sa stará aj o našich hokejových reprezentantov.

Kurz je prioritne určený pre fyzioterapeutov, lekárov, cvičiteľov, trénerov, športovcov či učiteľov, ale aj pre verejnosť, ktorá sa chce spomínanú metódu naučiť. Kurz je kreditovaný kreditmi CME v počte 16. Prihlásiť sa môžete kliknutím na tento online formulár. Počet účastníkov je limitovaný.

KURZ SPORTPozvánka na "KURZ ŠPORT"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Časový harmonogram akcie