Inzercia na webe

HockeySlovakia.sk je oficialnym portálom SZĽH a ponúka komplexné informácie, dáta, štatistiky zo všetkých súťaží organizovaných SZĽH, resp. spoločnosťou Pro-Hokej.

Portál prináša komplexné informácie z hokejového diania na Slovensku. Fanúšikovia hokeja a návštevníci portálu majú k dispozícii detailné štatistiky z viac ako 6.000 zápasov ročne.

K dispozícii sú programy a výsledky jednotlivých súťaží, tabuľky, štatistiky družstiev a hráčov. Nechýbajú ani detailné predzápasové analýzy a porovnania kľúčových ukazovateľov jednotlivých družstiev a ich najlepších hráčov.

Všetky štatistické údaje sú k dispozícii live priamo počas priebehu konkrétneho zápasu. Zápasy najvyššej súťaže sú doplnené o živý video prenos, resp. o zápasové zostrihy.

Portal HockeySlovakia.sk poskytuje svojim návštevníkom aj denný spravodajský servis. Agentúrne spravodajstvo je dopĺňané autorskými článkami najmä z kuchyne jednotlivých reprezentačných výberov.

Návštevnosť portálu

Portal HockeySlovakia je najkomplexnejším a v súčasnosti aj najnavštevovanejším špecializovaným hokejovým portálom na Slovensku.

Počet reálnych užívateľov za mesiac: 123.022 RU
Počet stiahnutých stránok za mesiac: 4.998.473 PV

zdroj: AIM monitor

Možnosti inzercie

Ponúkame štandardné reklamné formáty, mobilnú reklamu, videoreklamu ako aj textovú reklamu v podobe PR článkov.

Máte záujem o bližšie informácie a cenník reklamy? Neváhajte a kontaktujte nás.

Kontaktná osoba

Tomáš Koval

E-mail: tomas.koval@lomtec.com

Tel.: +421 2 3278 0102