Sieť stomatologických ambulancií Family Dental Care: Spoľahlivý partner nielen počas majstrovstiev sveta

V máji žilo hokejom celé Slovensko, a to doslova. Po ôsmich rokoch sa do Bratislavy a Košíc vrátil svetový hokejový šampionát, v ktorom národné tímy bojovali o titul majstra sveta. Na hladkom priebehu šampionátu sa podieľalo obrovské množstvo ľudí.

K nim nepochybne patrili aj stomatologickí špecialisti z Family Dental Care, ktorí boli počas šampionátu pripravení ošetriť akýkoľvek úraz a odviesť profesionálnu prácu. Family Dental Care je slovenská sieť stomatologických kliník a ambulancií, ktorá bola založená v roku 2012 v Bratislave a odvtedy svoje pôsobenie rozšírila do ďalších deviatich pobočiek v rámci celého Slovenska. Na majstrovstvách sveta v hokeji pôsobilo priamo na štadióne niekoľko stomatológov. „V Košiciach sme mali tím štyroch chirurgov. Na štadióne bol neustále jeden, zatiaľ čo naša centrála na Hlavnej 5 mala kontinuálnu pohotovosť,“ prezradila majiteľka siete zubných kliník Family Dental Care MUDr. Zuzana Chudobová. „Počas šampionátu našu ambulanciu navštívili hokejisti a funkcionári nielen slovenskej, ale aj viacerých zahraničných reprezentácií, medzi ktorými sme sa najviac tešili trénerovi Craigovi Ramsaymu. Riešili sme aj pár vážnejších úrazov, no, našťastie, všetko dobre dopadlo,“ dodala majiteľka známej siete zubných kliník, ktorá bola jedným z hrdých partnerov najväčšieho hokejového sviatku na svete.

Súhra tímu je dôležitá nielen v hokeji

Slovenský zväz ľadového hokeja vo výbere vhodného partnera, ktorý by na svetovom šampionáte zastrešil práve oblasť stomatológie, dlho neváhal. Profesionalita, dlhoročné skúsenosti pobočky v Bratislave, ako aj v Košiciach organizátorov šampionátu presvedčili, že pôjde o spoľahlivého partnera. Family Dental Care si zakladá na špičkových, moderných technológiách, procesoch, materiáloch, no najmä na súhre tímu odborníkov, ktorých cieľom je k problémom a potrebám pacientov pristupovať empaticky a individuálne.

O tom, že spolupráca medzi Slovenským zväzom ľadového hokeja a Family Dental Care prebiehala počas šampionátu bez problémov, svedčí i dohoda o ďalšej spolupráci. „Všetci členovia SZĽH majú prístup ku komplexnej stomatologickej starostlivosti za zvýhodnených podmienok – v rámci našej siete kliník na celom Slovensku nemusia napríklad čakať na termín,“ prezradila MUDr. Zuzana Chudobová.

Výhody partnerstva Slovenského zväzu ľadového hokeja a Family Dental Care môžu členovia SZĽH využívať aj po skončení šampionátu, a to v podobe 10% zľavy na návštevu zubného lekára. Zoznam pobočiek nájdete TU a viac sa o Family Dental Care dozviete na webe www.familydentalcare.sk