Bratislavu Capitals posilnili obrancovia Šedivý a Chovan

BRATISLAVA - Dres hokejového klubu iClinic Bratislava Capitals si v nasledujúcej sezóne v rakúskej Ice Hockey League budú obliekať obrancovia Martin Chovan a Eduard Šedivý. Klub o tom informoval v tlačovej správe.

Chovan naposledy pôsobil v Poprade v najvyššej slovenskej súťaži. "Martin je známy svojou príkladnou a profesionálnou pracovnou morálkou, pričom v kombinácii s jeho hokejovými a vodcovskými schopnosťami ho považujem za komplexného hokejistu. Budeme sa na neho spoliehať ako na pilier v našich zadných radoch, pričom má čo ponúknuť aj smerom k ofenzíve. Navyše bol v uplynulých sezónach aj pravidelný účastník reprezentačného výberu, čo je vizitka jeho kvalít sama o sebe," uviedol viceprezident a generálny riaditeľ klubu Dušan Pašek.

Dvadsaťosemročný Šedivý má na konte 26 zápasov v slovenskej reprezentácii, v uplynulej sezóne si obliekal dres Slovana Bratislava. "Edo je mimoriadne pohyblivý a šikovný obranca s dobrým prehľadom v hre. Očakávame od neho, že okrem kvalitnej defenzívnej hry bude svojou rozohrávkou a pohybom podporovať aj ofenzívne činnosti mužstva. Takýto typ obrancu je v dnešnom hokeji žiadaný a sme radi, že sa rozhodol posilniť náš tím," dodal Pašek.