Majstri prichádzajú…

Patria medzi najúspešnejšie národné reprezentačné mužstvá histórii. Na zimných olympijských hrách neskončili nikdy horšie ako na 5. mieste. Na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji získali doposiaľ 44 medailí, z toho 11 zlatých. Na tohtoročnom šampionáte majú reálnu šancu získať zlatý hetrik. Majstri sveta prichádzajú na Slovensko!

 

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa blížia a Slovensko začína žiť hokejom. Už 4. apríla v Topoľčanoch si slovenská hokejová reprezentácia zmeria sily s úradujúcimi majstrami sveta v ľadovom hokeji. Ako si s nimi poradia naši hokejisti a kto bude bojovať o miestenky na svetový šampionát?

Príďte sa presvedčiť na vlastné oči a vychutnať si majstrovskú hokejovú atmosféru! Na štadióne máme pre vás opäť pripravené súťaže o hodnotné ceny a merch slovenského hokeja.

Vstupenky sú už v predaji!

Vstupenky na prípravný zápas Slovensko – Švédskov predaji v sieti Ticketportal od dnešného dňa. S kúpou lístkov neváhajte a zaobstarajte si ich už v predpredaji, pretože je možné, že priamo na mieste pred zápasom už žiadne nebudú k dispozícii.

 

 

Vstupenky na zápas kúpite už za 7 eur na státie, 10 eur zaplatíte za miesto na sedenie. Dieťa do 6 rokov má vstup zadarmo bez nároku na vlastné sedadlo. Dieťa do 12 rokov má 50% zľavu z ceny vstupenky. Fanúšikovia na invalidných vozíkoch majú vstup zdarma spolu so sprievodom, ten však rovnako nebude mať nárok na miesto. Limit na tieto vstupenky je 6 ks.