Hokejový sviatok v Dubnici nad Váhom: prípravný zápas Trenčína s Olomoucom

DUBNICA NAD VAHOM (SZĽH) – Prípravný zápas HK Dukla Trenčín s HC Olomouc sa odohrá v Dubnici nad Váhom. Tento zámer je v súlade s cieľom nového prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslava Šatana pomôcť vytvoriť na Slovensku silné hokejové kluby. Dnešná akcia je zameraná na podporu mládežníckeho hokeja práve v Dubnici nad Váhom. Zástupcovia oboch klubov sa aktívne chopili organizácie zápasu.

Prípravný súboj Trenčína s Olomoucom bude sprevádzaný hviezdnou autogramiádou. Súčasťou budú aj rôzne ďalšie akcie pred zápasom a počas prestávok. Účasť na autogramiáde prisľúbili hviezdne osobnosti slovenského hokeja - Marián Hossa, Tomáš Kopecký, Branko Radivojevič a Mário Bližňák. Diváci budú môcť v hľadisku spozorovať i tváre Andreja Sekeru, Jána Pardavého či Miroslava Šatana.

Prípravný zápas na dubnickom štadióne je súčasťou širšej iniciatívy hokejového hnutia propagovať hru a radosť z hokeja vo všetkých kútoch Slovenska. Prípravné zápasy vďaka tomu dostanú nový náboj. Diváci v rôznych kútoch Slovenska môžu vidieť naživo zápolenie najlepších tímov, ktoré obvykle sledujú len na TV obrazovke. Tipsportligový klub svojou účasťou v menšom meste podporí rozvoj hokeja, spropaguje svoju značku aj mimo svojho domáceho prostredia a hokejový zväz zároveň odprezentuje nový hodnotový prístup hokeja z pohľadu spolupráce klubov v regióne.