Slovan v Čeľabinsku s Kopřivom v bránke

Miroslav Kopřiva, foto SITA / Jozef Jakubčo

ČEĽABINSK 5. januára (SITA) - Slovan Bratislava nastúpi na nedeľňajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Traktora Čeľabinsk v bránke s Miroslavom Kopřivom, ktorému bude zo striedačky kryť chrbát Jaroslav Janus. Informácie priniesol oficiálny web belasých.
Obranné dvojice zostali v rovnakom zložení ako v piatkovom stretnutí v Magnitogorsku. Jonathan Sigalet sa predstaví s Martinom Škoulom, Marek Trončinský s Vladimírom Mihálikom a tretiu obranu vytvorí Tomáš Mojžíš a Martin Štajnoch.
V útočných formáciách nastala jedna zmena. V druhom útoku sa na pozíciu centra posunie Peter Ölvecký, na krídle bude hrať Juraj Mikúš, ktorého na opačnej strane doplní kapitán Milan Bartovič. Na svoju príležitosť bude čakať siedmy obranca Ján Brejčák a trinásty útočník Tomáš Matoušek.
Nedeľňajší súboj v Čeľabinsku sa začne o 12.00 h SEČ. Výprava Slovana sa hneď po skončení zápasu letecky presunie do Nižnekamska, kde belasí nastúpia v utorok 7. januára o 14.00 proti hráčom miestneho Neftechimiku.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Traktorom Čeľabinsk: Kopřiva (Janus) - Sigalet, Škoula, Trončinský, V. Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, Brejčák - Miklík, Bližňák, Vondrka - J. Mikúš, Ölvecký, Bartovič - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - B. Mráz, A. Šťastný, T. Mikúš - Matoušek