Značka SLOVAKIA je novým partnerom SZĽH

BRATISLAVA (SZĽH) - Značky SLOVAKIA sú oficiálnym partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja a Slovenskej hokejovej reprezentácie SR „A“ mužstva v sezónach 2018/2019 a 2019/2020. Slovakia Chips pri tejto príležitosti predstavuje limitovanú edíciu obalov, na ktorých sú vyobrazení 4 slovenskí hráči.

Slovenský hokej potrebuje po svojom boku silných partnerov. Aj preto sme radi, že tradičná značka – SLOVAKIA sa stáva súčasťou hokejovej rodiny. Veríme, že slovenský hokej získa s touto jedinečnou značkou na sile a že spoločne budeme stáť pri zrode ďalších úspechov a výchove nových talentov,“ povedal na margo novej spolupráce prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Martin Kohút.

Menovite jednotlivé príchute reprezentujú Ján Lašák, Milan Bartovič, Tomáš Surový a Libor Hudáček. Každý z nich je držiteľom medaile z MS z predchádzajúcich herných sezón. Najbližšími podujatiami, kde značka SLOVAKIA bude vystupovať po boku SZĽH, budú prípravné zápasy slovenskej reprezentácie a na vyvrcholení sezóny, teda Majstrovstvách sveta v Dánsku. Veľkú pozornosť budú pútať aj tie budúcoročné, nakoľko ich dejiskom bude Slovensko.

„Stali sme sa hrdým partnerom zástupcu najúspešnejšieho kolektívneho športu na Slovensku, pretože sme presvedčení, že slaný snack k hokeju a fandeniu patrí. Sme si istí, že fenomén fandenia je blízky všetkým vekovým kategóriám vo všetkých kútoch našej krajiny. Hokej a značka SLOVAKIA sú totiž založené na rovnakých pilieroch, akými sú tradícia, kvalitná príprava, hrdosť a spolupatričnosť,“ vysvetľuje Ondřej Široký, marketingový manažér zo spoločnosti Intersnack, a.s.

Zaujímavosťou bude i súťaž, ktorá je propagovaná na obaloch značiek SLOVAKIA o zájazd na Majstrovstvá sveta v hokeji v Dánsku. Fanúšikovia si tak vďaka nim budú môcť užiť hokejový sviatok skutočne naplno.