Vysielanie Tatranského pohára s pozitívnymi ohlasmi, SZĽH plánuje rozvíjať novú platformu

POPRAD (SZĽH) – Pozitívne ohlasy z online živého vysielania zápasov 73. ročníka Tatranského pohára sú pre Slovenský zväz ľadového hokeja záväzkom k rozvíjaniu audiovizuálnej vysielacej platformy. Záujem o ňu podčiarkujú aj zozbierané štatistiky.

SZĽH odvysielalo bezplatne všetkých šesť stretnutí Tatranského pohára od utorka do štvrtka prostredníctvom svojho oficiálneho youtube kanálu. O vysielanie vo Full HD kvalite sa staral viacpočetný štáb so šiestimi kamerami, komplexnou réžiou a komentátormi. Okrem autentických záberov boli v ponuke aj opakované zábery zaujímavých zápasových situácií, ktoré dožičili divákom plnohodnotný zážitok zo živého prenosu.

Štáb SZĽH celkovo sprostredkoval hokejovej verejnosti viac ako 14 hodín čistého času záznamu z Tatranského pohára. Celkový počet reálnych divákov v súčte všetkých zápasov presiahol hranicu 12-tisíc. „Tieto štatistické ukazovatele nás tešia. Verím, že fanúšikom, ktorí sa z dôvodu protipandemických opatrení nemohli dostať na štadión, sme ponúkli adekvátnu kompenzáciu zážitku prostredníctvom živého online vysielania. Celkový počet sledovateľov je dôkazom, že o takúto platformu je záujem v radoch hokejovej verejnosti,“ vravel Peter Janovský, riaditeľ Marketingu SZĽH, v ktorého kooperácii sa streaming realizoval.   

Nielen štatistické ukazovatele, ale aj pozitívne ohlasy, tlmočené organizátorom turnaja HK Poprad, sú  pre zväzový marketing záväzkom do budúcna. „V rámci rozvoja komunikačných kanálov SZĽH, aj vzhľadom na situáciu súvisiacu s pandémiou koronavírusu, sa ukázalo, že audiovizuálne vysielanie je technologická platforma, na ktorej možno stavať a ktorú má zmysel ďalej budovať,“ dodal Peter Janovský.  

 


Fotogaléria