V sobotu sa v Košiciach uskutoční autogramiáda Craiga Ramsayho ku knihe Šťastný chlapec

BRATISLAVA (SZĽH) – V sobotu 1. apríla sa v košickom obchodnom dome Urban uskutoční autogramiáda Craiga Ramsayho ku knihe Šťastný chlapec. Podujatie odštartuje popoludní od 14.30 h a bude ho sprevádzať krátka beseda s trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie a autormi publikácie.

Knižná autobiografia Šťastný chlapec má za sebou už dve autogramiády. Prvá sa uskutočnila minulý rok v novembri v Banskej Bystrici, druhá spoločne s krstom publikácie koncom mesiaca v Bratislava. Vzhľadom na veľký záujem fanúšikov z východného Slovenska sa podobnej akcie dočkajú aj Košice. Podujatie sa v spolupráci s vydavateľstvom IKAR a kníhkupectvom Martinus uskutoční v sobotu 1. apríla od 14.30 h v košickom obchodnom dome Urban. Odštartuje ho spoločná moderovaná beseda trénera s autormi publikácie Šťastný chlapec. Nasledovať bude autogramiáda, ktorá potrvá do 16.00 h. Následne sa hokejoví fanúšikovia môžu presunúť do Steel arény na druhý semifinálový zápas medzi HC Košice a HK Dukla Ingema Michalovce. Účasť na podujatí môžete potvrdiť na vytvorenej udalosti prostredníctvom Facebooku.

Organizátori upozorňujú návštevníkov, že jedinou vstupenkou na podpisovú akciu k trénerovi slovenskej reprezentácie bude zakúpená publikácia. Objednať si ju môžete v najväčšom internetovom kníhkupectve Martinus. Predaj bude prebiehať aj priamo na mieste.

Exkluzívna autobiografia oficiálne vyšla 15. novembra. Na vyše 200 stranách dokumentuje cestu trénera slovenskej hokejovej reprezentácie od jeho príchodu pod Tatry v lete roku 2017 až po súčasnosť. Craig Ramsay poodhaľuje verejnosti tajomstvo úspechu so slovenským hokejom, ponúka nevypovedané príbehy, vtipné historky aj know-how, ako dokráčať na vrchol v športovom a osobnom živote.