SZĽH spustil predaj vstupeniek na finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára

BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenský zväz ľadového hokeja spustil predaj vstupeniek na finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára. V sobotu 9. a v nedeľu 10. decembra budú v Považskej Bystrici bojovať o trofej štyri najlepšie tímy skupinovej fázy súťaže. Okrem domácich „panterov“ sa predstavia na podujatí aj hokejisti Žiliny, Prešova a Žiaru nad Hronom. Vstupenky sú dostupné výlučne v sieti Ticketportal. Zakúpiť si ich môžete online formou alebo na predajných miestach. 

Víkendový program odštartujú sobotňajšie semifinálové duely. O 14.15 h nastúpia proti sebe hráči Žiliny a Prešova, o 18.00 h si zmerajú sily hokejisti Považskej Bystrice a Žiaru nad Hronom. Finálový zápas je naplánovaný v nedeľu na 14.00 h.

Cena jednozápasovej vstupenky je 5 eur, v prípade vozičkára so sprievodom sú to 3 eurá. K dispozícii sú aj permanentky na všetky tri víkendové súboje v hodnote 12 eur. Držitelia celosezónnych permanentiek HK´95 Považská Bystrica a deti do 6 rokov majú vstup zdarma.  

Z organizačných a bezpečnostných dôvodov odporúčame priaznivcom Žiliny, aby pre semifinálový zápas s Prešovom využívali sektory A, B, D a priestory na státie práve nad týmito sektormi. Pre fanúšikov Prešova bude prioritne určený sektor C a priestory na státie nad ním. Rovnako odporúčame priaznivcom Považskej Bystrice, aby na semifinálový zápas so Žiarom nad Hronom využívali miesta v sektoroch A, B, D a pozície na státie nad týmito sektormi. Pre fanúšikov Žiaru nad Hronom bude prioritne určený sektor C a priestory na státie nad ním. 

Organizačné pokyny k finálovému zápasu zverejníme prostredníctvom komunikačných kanálov Hockey Slovakia a prostredníctvom klubových kanálov po tom, čo bude známe obsadenie finále.

VSTUPENKY NÁJDETE TU

PROGRAM FINÁLOVÉHO VÍKENDU JOJ ŠPORT SLOVENSKÉHO POHÁRA 2023/24

SOBOTA 9. DECEMBRA

SEMIFINÁLE
14.15 VLCI Žilina – HC Prešov
18.00 HK MŠK Indian Žiar nad Hronom – HK´95 Považská Bystrica

NEDEĽA 10. DECEMBRA
14.00 FINÁLE


Súvisiace články