REPREDUEL: Spoznali sme výhercov 21 hodnotných cien

BRATISLAVA (SZĽH) – Už dva týždne sa slovenská hokejová komunita teší z víťazstva 2:1 nad Českom v prvom reprezentačnom dueli fanúšikov oboch národov. Teraz nastal čas splniť si povinnosť voči všetkým, ktorí kúpou vstupenky v hodnote 1,99 eur pomohli hokejovým nádejam zo sociálne znevýhodneného prostredia a ocitli sa v hre o hodnotné ceny. Koho vyžrebovala ruka Sláva Jurka?

V prvom reprezentačnom dueli ste vďaka partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja hrali o 21 cien. Získať ste mohli desaťkrát kartón lupienkov Slovakia Chips, následne produktový balíček s poukážkou na tipovanie v hodnote 50 eur od Tipsportu, trikrát solárny batoh od SPP, trikrát poukážku v hodnote 50 eur na nákup v Kauflande či dvakrát Škodu Karoq na víkend! Navyše tí z vás, ktorí si zakúpili limitovanú VIP Pilsner Urquell vstupenku za 18 eur, automaticky získali kartón plzenského piva a k nemu hokejový multipack s exkluzívnym suvenírom. 

Všetky výherné mailové adresy, ktorých predný tvar po zavináč nájdete vo videu nižšie, budú kontaktované s pokynmi ohľadom prevzatia výhry

Slovenský zväz ľadového hokeja touto cestou ešte raz ďakuje všetkým, ktorí sa kúpou vstupeniek zapojili do prvého reprezentačného duelu fanúšikov Slovensko verzus Česko a pomohli dobrej veci. Celý výťažok z predaja v hodnote 1914 eur sa pripočíta k motivačnému príspevku, ktorý po schválení výkonným výborom SZĽH obdržia hokejové nádeje zo sociálne znevýhodneného prostredia na základe zapojenia sa do Výzvy na predkladanie žiadostí o takúto pomoc v rámci Motivačného systému príspevkov SZĽH na rok 2020.