Prihlasovací formulár na 3. ročník konferencie Psychológia v športe

BRATISLAVA – Na 3. ročníku konferencie Psychológia v športe je pre účastníkov pripravených 6 prednášok s odborníkmi na športovú psychológiu zo Slovenska aj zo zahraničia a na záver dňa panelová diskusia do ktorej pozvanie prijali Zuzana Rehák Štefečeková, Richard Pavlikovský a Samuel Slovák.

 Celý program konferencie sa bude niesť v téme zmeny. Zmena je nevyhnutnou súčasťou života, aj toho športového. Niektoré zmeny sú plánované a prijaté s nadšením, iné najmä ak sú neplánované môžu byť pre športovcov a ich realizačné tímy významnou záťažou, s ktorou sa musia popasovať. O zmenách z rôznych uhlov pohľadu budeme hovoriť a diskutovať naživo aj online už budúci štvrtok 14. októbra.

Konferencia "Psychológia v športe" Slovenskej asociácie športovej psychológie je jedinečnou príležitosťou ako sa v oblasti športovej psychológie na Slovensku vzdelávať. Tlmočenie bude zabezpečené pre prítomných aj online účastníkov, takže aj prípadná jazyková bariéra je týmto odstránená. Všetci účastníci budú mať možnosť klásť otázky cez aplikáciu sli.do, takže ak neviete prísť osobne, netreba mať obavy, že sa nebude môcť aktívne zapojiť. Stačí si nájsť čas a pridať sa k nám osobne alebo online.

Detaily programu

Prihlasovanie