Nenechajte si ujsť Fan zónu slovenského hokeja!

BRATISLAVA (SZĽH) - Slovenský zväz ľadového hokeja pripravil pre hokejových fanúšikov veľké prekvapenie! Pred Euroveou v Bratislave nájdete Fan zónu slovenského hokeja, kde na vás čaká množstvo zábavy, súťaží, hudby a, samozrejme, pravej hokejovej atmosféry.

Už v sobotu čaká našich hokejistov prvý zápas majstrovstiev sveta, v ktorom sa stretnú v dueli s Českom. Vo Fan zóne nás nájdete už od 11:00 hod. Okrem skvelej zábavy sa môžete tešiť aj na súťaže a hudobnú produkciu, ktorá vám spríjemní čakanie na hokejové zápasy. Hokejovú špecialitu pre fanúšikov pripravilo aj Fun rádio – v sobotu 5. mája zmení svoj program vysielania. Od 16:00 do 18:00 hod. bude vysielať špeciálnu hokejovú Sajfa show vysielanú naživo z Fan zóny slovenského hokeja. Následne sa Sajfa presunie priamo na pódium, aby otvoril úvodný zápas medzi Českom a Slovenskom.

Autogramiáda Gáborika a Hossu

V sobotu od 19:00 hod. v Performance zóne na fanúšikov budú čakať legendy slovenského hokeja – Marián Gáborík a Marián Hossa. Tesne pred začiatkom nášho zápasu proti Česku si Sajfa zoberie Mariána Gáboríka na pódium, aby s ním spravil rozhovor

Priame prenosy zápasov na veľkoplošných obrazovkách

To najdôležitejšie – priame prenosy zápasov – budeme spoločne sledovať na veľkoplošných obrazovkách. Dokážte, že Slovensko žije hokejom a príďte našich chlapcov podporiť do Fan zóny pred Euroveou.

Hokejový máj s hudbou

V sobotu 5. mája o 18:15 hod. si môžete vychutnať live koncert skupiny IMT SMILE, v utorok 8. mája o 14:15 hod. zas vystúpia HORKÝŽE SLÍŽE. V ostatné dni sa o fanúšikov postarajú DJ-i Fun rádia Julo alias Python alebo DJ Carlo.

Tešiť sa môžete aj na súťaže plné skvelých cien, ktoré venovali partneri Slovenského zväzu ľadového hokeja, a to spoločnosť Kaufland, TIPSPORT SK, Škoda Auto, Orange Slovensko a ST NICOLAUS. Viac neprezradíme, príďte si zasúťažiť a povzbudiť našich chlapcov do Fan zóny pred Euroveou.