Finálový víkend JOJ Šport Slovenského pohára spestria vianočné hokejové trhy

BRATISLAVA (SZĽH) – Už koncom nasledujúceho týždňa vyvrcholí tretí ročník novodobej edície JOJ Šport Slovenského pohára. Premiérový finálový víkend v krátkej histórii súťaže privíta 9. a 10. decembra Považská Bystrica. Na tamojšom zimnom štadióne sa odohrajú počas dvoch dní tri zápasy a fanúšikovia sa môžu tešiť okrem kvalitného športového zážitku aj na vianočné hokejové trhy v bezprostrednej blízkosti haly. 

Víkendový program odštartuje v sobotu 9. decembra o 14.15 prvým semifinálovým zápasom Vlci Žilina – HC Prešov, bude pokračovať o 18.00 druhým semifinálovým duelom MŠK Indian Žiar nad Hronom – HK 95 Považská Bystrica a vyvrcholí v nedeľu 10. decembra finálovým súbojom o 14.00. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal a budú dostupné aj v pokladnici zimného štadióna (otvára sa vždy dve hodiny pred prvým zápasom dňa). 

Počas oboch hracích dní môžu návštevníci podujatia navštíviť vianočné hokejové trhy, ktoré sa budú nachádzať len pár metrov od vchodu do zimného štadióna. „V rámci nového konceptu vyvrcholenia JOJ Šport Slovenského pohára sme chceli pripraviť pre fanúšikov niečo, čo tu ešte nebolo. Blížia sa sviatky, a tak sme sa rozhodli preniesť vianočnú atmosféru medzi hokejových priaznivcov. Aj vďaka spolupráci s predstaviteľmi Mesta Považská Bystrica a našim partnerom Zlatým bažantom zabezpečíme niekoľko stánkov s dobrým jedlom a kvalitnými nápojmi. Verím, že fanúšikovia využijú možnosť občerstvenia nielen pred zápasmi alebo medzi nimi, ale aj v prestávkach jednotlivých duelov. Tešiť sa môžu taktiež na predmety z fanshopu Hockey Slovakia,“ povedal manažér športového oddelenia SZĽH Rastislav Konečný. 

MAPA PODUJATIA


Súvisiace články