Fanúšikovia z Kodane, Miro a Ivana, budú mať svadbu v dresoch od Sekeru a Graňáka

KODAŇ (SZĽH) - Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Andrej Sekera a reprezentačný rekordér v počte štartov Dominik Graňák pripravili prekvapenie pre párik slovenských fanúšikov v dejistku Majstrovstiev sveta IIHF 2018.

Slovenskí fanúšikovia Miro a Ivana sa spoznali pred dvoma rokmi v jednom z londýnskych pubov, kam chodievajú sledovať majstrovstvá sveta. Práve dnes (7. mája) majú výročie. Minulý rok v boli spolu Kolíne na svetovom šampionáte prvykrát ako pár a povedali si, že budú chodiť na každé MS fandiť spolu.

V Kodani im slovenskí hráči prirpavili prekvapenie. Andrej Sekera a Dominik Graňák im venovali svoje dresy s podpismi a venovaním “veľa šťastných spoločných rokov manželstva”. Práve tieto dresy budú mať Miro a Ivana v deň svojej svadby - 14. júla 2018.

Dvojica slovenských fanúšikov mala z milého stretnutia radosť a slovenským hokejistom budú držať palce: “Prajeme im, aby im vydržala forma, nech sa bavia hokejom, nech zažiju veľa víťazstiev a nech sa im podarí urobiť úspech už na týchto majstrovstvách sveta,” zaželala dvojica našim reprezentantom.