JOJ Šport Slovenský pohár: Finálové vstupenky sú v predaji, deti do 12 rokov majú vstup zdarma

BRATISLAVA (SZĽH) – Vyvrcholenie druhého ročníka novodobej edície JOJ Šport Slovenského pohára sa blíži. Finálový zápas medzi klubmi Vlci Žilina a HC 19 Humenné je na programe už v utorok 7. februára o 17.30 h. Vstupenky na rozhodujúci duel o víťaznú trofej, ktorého dejiskom bude zimný štadión v Žiline, si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.  

Cena vstupeniek pre dospelé osoby je 6 eur. Viaceré zvýhodnené skupiny (dôchodcovia, ŤZP imobilní + sprievod, študenti od 13 rokov) si zakúpia vstupenky za 4 eurá. Deti do 12 rokov majú vstup zdarma, ale bez nároku na konkrétne miesto. Pri turniketoch pri hlavnom vchode budú mať vyčlenený samostatný vchod, kde im SBS služba odovzdá vstupenky v podobe nálepky podujatia. 

Držiteľom permanentiek Vlci Žilina na sezónu 2022/2023 platí permanentka aj na finálové stretnutie. Pre fanúšikov hostí bude vyhradený sektor K. „Vlaňajšie finále v Prešove prinieslo atraktívny hokej so siedmimi gólmi a napriek vtedajším covidovým obmedzeniam sa hralo vo výbornej atmosfére. Veríme, že rovnako žičlivé prostredie vytvoria diváci aj v Žiline. V snahe prilákať na štadión čo najviac fanúšikov sme pripravili zvýhodnené vstupné pre viaceré skupiny a deťom do 12 rokov umožníme sledovanie zápasu bezplatne,“ povedal gestor JOJ Šport Slovenského pohára a manažér športového oddelenia SZĽH Rastislav Konečný.

Víťaz JOJ Šport Slovenského pohára získa okrem trofeje a možnosti organizovať budúcosezónne finále aj finančnú prémiu 15-tisíc eur. Zdolaný finalista dostane polovicu. K týmto sumám sa ešte prirátajú vybojované odmeny za postup v rámci jednotlivých fáz pohárovej súťaže, a tak si celkový víťaz odnesie dovedna 20-tisíc eur.

Žilinčania poznajú pocit celkového víťazstva v JOJ Šport Slovenskom pohári z minulého roka, keď v Prešove zdolali domáceho extraligistu presvedčivo 6:1. Humenčania si zahrajú v pohárovom finále premiérovo v histórii klubu. Oba tímy sú momentálne v popredí tabuľky TIPOS SHL. Vlkom patrí prvá pozícia, východniari sú tesne za nimi na druhej priečke. 

Vstupenky na finále JOJ Šport Slovenského pohára nájdete TU.