Fanúšikovia, vyzbrojte sa pred majstrovstvami sveta, SZĽH spúšťa vynovený fanshop slovenského hokeja

BRATISLAVA (SZĽH) – Prípravné zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie a samotné majstrovstvá sveta sú za rohom. Slovenský zväz ľadového hokeja preto pre fanúšikov pripravil vynovený oficiálny fanshop slovenského hokeja, kde si budú môcť nakúpiť suveníry, tričká, šály a dresy. Ich kúpou navyše podporia rozvoj mládežníckeho hokeja.

Oficiálny fanshop slovenského hokeja ponúkne fanúšikom širokú škálu produktov od drobných suvenírov ako puky, vlajky, kľúčenky, cez šiltovky, šály, tričká a mikiny. Najväčším ťahákom budú nepochybne dresy. Fanúšikovia budú mať možnosť vybrať si buď fanúšikovský sublimovaný dres alebo oficiálny reprezentačný dres s vyšívaným logom Slovenska. Pri oboch dresoch bude navyše možnosť personalizácie dresu, teda možnosť vybrať si na drese buď vlastné číslo a meno alebo číslo a meno svojho obľúbeného hráča. 

„Je to jediný oficiálny fanshop slovenského hokeja. Fanúšikovia majú teda garanciu, že ide o oficiálne produkty. Ich kúpou navyše podporia budúcnosť slovenského hokeja, pretože získané financie pôjdu na rozvoj mládeže,“ povedal riaditeľ Marketingu SZĽH Miloš Lalka. „V najbližších dňoch spustíme predaj vstupeniek na prípravné zápasy pred majstrovstvami sveta. Čakajú nás domáce zápasy proti Švajčiarsku, Česku, Poľsku a USA. Bude to náročná cesta do Ostravy, ale veríme, že fanúšikovia prídu podporiť slovenskú reprezentáciu vyzbrojený v dresoch, tričkách a šáloch z oficiálneho fanshopu slovenského hokeja,“ dodal Miloš Lalka.

Fanshop bude k dispozícii online na webovej stránke www.fanshop.hockeyslovakia.sk a tiež na spomínaných prípravných zápasoch slovenskej hokejovej reprezentácie. Fanúšikovia však musia hľadať označenie „Oficiálny fanshop slovenského hokeja“ aby nenaleteli priekupníkom s napodobeninami. 

Veríme, že táto iniciatíva prinesie veľa radosti a zážitkov pre všetkých fanúšikov pred vrcholom aktuálnej hokejovej sezóny.