Slovenská sledgehokejová reprezentácia absolvovala prvé tohtosezónne sústredenie

Slovenská sledgehokejová reprezentácia absolvovala prvé tohtosezónne sústredenie

DOLNÝ KUBÍN - Na Púchovskom Zimnom štadióne sa od 21. do 23. júla stretla slovenská sledgehokejová reprezentácia na prvom spoločnom reprezentačnom sústredení na ľade. „Cieľom sústredenia nebola len príprava kádra na najbližšiu sezónu, ale aj utuženie kabíny pred ťažkou sezónou, ktorá nás čaká,“ povedal generálny manažér reprezentácie Miroslav Dráb.

Okrem českej ligy v ktorej hrá väčšina hráčov z reprezentácie čaká zverencov trénerov Radoslava Bielečku a Miroslava Drába aj septembrový turnaj v českom Zlíne, či októbrová kvalifikácia vo švédskom Östersunde na XII. zimné paralympijské hry v kórejskom Pjongčangu. „Momentálne je pre nás veľmi dôležitá októbrová kvalifikácia vo Švédsku, keďže sa chceme kvalifikovať na budúcoročnú paraolympiádu.“ povedal tréner sledgehokejistov Bielečka. Podľa slov Drába hrá v sledgehokejovej reprezentácii momentálne 16 hendikepovaných hráčov, no privítali by aj nových záujemcov o tento zaujímavý šport.

Bližšie informácie a podrobnosti ako sa dostať do tímu môžu záujemcovia získať na internetovej stránke www.sledgehokej.sk alebo emailom:hokejdk@hkdk.sk prípadne na telefónnom čísle 0905436488 (Miroslav Dráb).

Slovenská sledgehokejová reprezentácia absolvovala prvé tohtosezónne sústredenie

Do novej sezóny nastupuje Slovenská sledgehokejová reprezentácia v tomto zložení: 

Realizačný tím:
Generálny manažér reprezentácie: Miroslav Dráb
Hlavný tréner: Radoslav Bielečka
Asistent trénera: Miroslav Dráb
Tréner brankárov: Marián Hutka
Fyzioterapeut: Martin Šóš,Zuzana Kršáková
Kustód: Albín Michalica
Kondičný tréner: Veronika Ondečková

Hráčsky káder:
Brankári: Eduard Lepáček, Miroslav Pastucha
Hráči: Slavomír Ferenčík, Erik Fojtík, Marek Gergely, Michal Gotthardt, Martin Joppa, Miroslav Kardoš, Peter Kaščák, David Korman, Marián Ligda, Aleš Rauš, Miroslav Stašák, Peter Štít, Róbert Turic, Miloš Večerek