V Žiline proti Švajčiarom v bránke s J. Hudáčkom, nastúpi aj Vandas

Ľahký tréning pred duelom so Švajčiarmi, foto schwĽahký tréning pred duelom so Švajčiarmi, foto schw

ŽILINA (SZĽH) - Turnajová matematika hokejového Slovakia Cupu v Žiline pred dnešným závečným strenutím Slovensko - Švajčiarsko hovorí jasne: Slovákom stačí bod na celkové prvenstvo. Kto však pozná trénera Zdena Cígera i našich reprezentantov vie, že podobné kalkulácie pôjdu úple bokom. O to viac, že Slováci si chcú vo 63. vzájomnom súboji  s Helvétmi zlepšiť  celkovú zápasovú bilanciu.  Pokúsia sa o to v bránke s Júliusom Hudáčkom, v útoku s Pavlom Skalickým namiesto zraneného Mareka Bartánusa, ktorý dnes oslavuje 29. narodeniny a Michalom Vandasom, ktorý vo štvrtom útoku nahradí spomínaného Skalického.

Zostava na duel so Švajčiarmi:  

J. Hudáček - Meszároš, Sersen, Čajkovský, J. Mikuš, A. Jánošík, Švarný, Čerešňák, Šedivý - Cehlárik, Viedenský, A. Šťastný - Dravecký, T. Marcinko, Skalicý - M. Bakoš, L. Hudáček, Dej - T. Hrnka, Lušňák, Vandas

 

Predpoludním na žilinskom ľade, floto schwPredpoludním na žilinskom ľade, floto schw

Cígerovci absolvovali predpoludním rozkorčuľovanie, potom si pochutili na ľahkom obede - mali na výber: cestoviny s kuracím mäsom alebo kuracie stehno s ryžou. Po krátkom odpočinku majú zraz o 15.00 v kabíne.  

To je aj čas, kedy by sa mali vydať na "zimák" domáci fanúšikovia, tí zo vzdialenejších miest ešte skôr, pretože každý návštevník stretnutia prejde bezpečnostnou kontrolu pri vstupe do DOXXbet Arény.

Po stretnutí, veríme, že pre Slovákov úspešnom, sa rozídu hráči k rodinám.