Reklama hokejistiek SR v Pekingu pre 72 miliónov divákov

Výprava hokejových reprezentantiek počas prijatia na pôde veľvyslanectva SR v PekingVýprava hokejových reprezentantiek počas prijatia na pôde veľvyslanectva SR v Pekingu

BRATISLAVA (SZĽH, fm) -  Počas nedávneho svetového šampionátu so zlatým záverom pre Slovenky prijal v Pekingu na pôde ambasády naše hokejové reprezentantky veľvyslanec SR František Dlhopolček. Počas stretnutia, ktoré sa nieslo v športovej a priateľskej atmosférem si hokejistky pochutili na domácej strave a pookriali pred rozhodujúcimi duelmi.  Veľvyslanec prisľúbil, že príde so spolupracovníkmi do haly Shouti povzbudiť zverenky trénera Schöbera, generálna manažérka reprezentácie Ľubomíra Kožanová zasa naznačila postupové ambície dievčat.  Obe stránky slovo chlapsky resp. žensky dodržali. 

 

Naše hokejistky  s veľvyslancom SR v  Pekingu Františkom DlhopolčekomNaše hokejistky  s veľvyslancom SR v  Pekingu Františkom Dlhopolčekom

Veľvyslanec František Dlhopolček nadšený hrou Sloveniek víťaznom stretnutí s domácou reprezentáciou poslal manažérke zlatého družstva žien na MS Ľubomíre Kožanovej SMS-ku s textom: "Gratulujem! Dievčatá podali fantastický výkon. Bol som na vas pyšný, Slovensku ste v Číne urobili dobré meno. Želám ešte mnoho úspechov."

Pre pochopenie veľkosti spomínanej reklamy dodajme: podľa oficiálnych údajov sledovanosti rozhodujúci zápas hokejistiek Číny a Slovenska na športovom kanáli čínskej televízie CCTV 5  sledovalo 72 miliónov divákov. Nie je reklama ako reklama.

 

Hokejistky v záhrade veľvyslanectva SR v PekinguHokejistky v záhrade veľvyslanectva SR v Pekingu

 


Ďalšie články