Tomáš Surový najlepším hráčom Tipsport ligy 2016/2017 podľa SIHPA

V rámci Hokejového dňa v OC Aupark Bratislava prevzal Tomáš Surový víťaznú trofej, grafika ocaupark V rámci Hokejového dňa v OC Aupark Bratislava prevzal Tomáš Surový víťaznú trofej, grafika ocaupark 

BRATISLAVA - Slovenská asociácia hráčov ľadového hokeja (SIHPA) v sobotu udelila cenu pre najlepšieho hráča Tipsport ligy na základe hlasovania hráčov útočníkovi Tomášovi Surovému. Udialo sa tak počas Hokejového dňa v bratislavskom OC Aupark. "Vo svete je práve takéto ocenenie v športových kruhoch cenené najviac, pretože sa nehodnotia sympatie, body, ani víťazstvá. Hodnotí sa kvalita súperov a spoluhráčov," referuje vedenie SIHPA v pozvánke na podujatie. Víťaz získal desaťkilogramovú trofej - takmer meter vysoký nerez upravený laserom na čiernom skle.

Kapitán úradujúceho slovenského šampióna HC '05 iClinic Banská Bystrica Tomáš Surový v sezóne 2016/2017 odohral v najvyššej domácej súťaži 59 duelov s bilanciou 29 gólov a 38 asistencií, osem zápasov odohral aj v KHL za Slovan Bratislava (2+3).