Slovenská extraliga pokračuje v spolupráci s Tipsportom

Tipsport extraliga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOŠICE - Najvyššia slovenská hokejová súťaž mužov ponesie aj v nasledujúce sezóne názov Tipsport extraliga. Na pokračovaní spolupráce sa vo štvrtok v Košiciach dohodli zástupcovia riadiaceho orgánu extraligy - spoločnosti Pro-Hokej a generálny manažér siete stávkových kancelárií Jaroslav Taraba. "Pre nás je dlhodobé partnerstvo s extraligou strategickou investíciou. Je pre nás kľúčovým komunikačným nástrojom na slovenskom trhu a prináša pozitívne výsledky. Od nášho vstupu do extraligy v roku 2011 vzrástla znalosť našej značky až o 40 percent,“ uviedol Taraba a doplnil, že sezóna 2014/2015 ukázala správne smerovanie extraligy.
V súčasnosti ešte nie je známe, koľko bude mať najvyššia slovenská hokejová súťaž účastníkov. V hre je totiž aj návrat Slovana Bratislava z KHL. "Zmluva myslí aj na túto eventualitu. V prípade, že Slovan sa rozhodne v nasledujúcej sezóne pôsobiť v extralige, plnenie zo strany našej spoločnosti bude vyššie. Je jasné, že Slovan je lákadlom, ktorý zvyšuje atraktivitu súťaže, a teda aj jej marketingovú hodnotu,“ dodal Taraba.
Obe spomenuté strany sa dohodli aj na pokračovaní viacerých fanúšikovských ankiet. "Pro-Hokej a generálny partner extraligy navyše zvažujú ďalšie aktivity, aby do hľadísk a k televíznym obrazovkám pritiahli ešte viac hokejových fanúšikov a aktívne ich zapojili do hokejového diania," uvádza sa v tlačovej správe zo štvrtkového zasadnutia
.