Slovan spúšťa predpredaj na zápas s Medveščakom Záhreb

Rozhodujúci a zároveň posledný gól v základnej časti KHL na bratislavskom ľade strelil útočník Medveščaku Záhreb Mathew Murley, foto SITA - Jozef Jakubčo

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava začne v piatok 15. augusta s predpredajom vstupeniek na úvodný domáci zápas v novom ročníku Kontinentálnej hokejovej ligy proti Medveščaku Záhreb, ktorý sa odohrá 4. septembra o 19.00 h. Lístky sú v cenových reláciách od 12 do 20 eur v závislosti od sektora. Ceny sa oproti minulej sezóne nezmenili. Najdrahšie sú na pozdĺžnych tribúnach, na ktorých je však vďaka permanentkárom vypredaná už väčšina miest. Je pravdepodobné, že súboj s Medveščakom bude vypredaný, keďže o duel je záujem aj medzi fanúšikmi chorvátskeho tímu.
Hokejisti Slovana absolvujú počas tohto týždňa sústredenie vo Švajčiarsku, na ktorom trénerovi Rostislavovi Čadovi chýbajú Peter Ölvecký a Martin Bakoš. Obaja majú zdravotné problémy. Vo štvrtok odohrali belasí v Bellinzone prípravný duel proti Viťazu Podoľsk 2:3 po sam. nájazdoch, v bránke dostal šancu Johan Backlund, v zostave sa už objavil aj Ivan Baranka a prvý útok hral v zložení Ladislav Nagy, Václav Nedorost a Michal Vondrka. Informácie zverejnil web Slovana.