Ivan Černý zatiaľ pokračuje na lavičke Nových Zámkov

Ivan Černý v Nových Zámkoch najmenej tri tri zápasy s taktovkou, foto htkm - Branislav ŠníderIvan Černý v Nových Zámkoch najmenej tri tri zápasy s taktovkou, foto hkm - Branislav Šníder

NOVÉ ZÁMKY - Hokejistov Nových Zámkov povedie aj v nasledujúcich stretnutiach v Liptovskom Mikuláši, Martine a doma s Trenčínom tréner Ivan Černý. Pred týždňom pred súbojom s Banskou Bystricou (3:2 sn) sa postavil na striedačku namiesto Júliusa Pénzeša, ktorého vedenie odvolalo po prehre 0:7 s Popradom. Vedenie klubu vtedy avizovalo, že bude sondovať trh s trénermi.
"Momentálne nehľadáme nového kouča, Ivan Černý povedie mužstvo aj v najbližších troch stretnutiach, potom vyhodnotíme jeho pôsobenie. Ak by sa uchytil, nie je dôvod na zmenu," povedal pre Šport prezident HK Nové Zámky František Sucharda.
Na juhu Slovenska menili trénera už v septembri, keď odvolali Miroslava Chudého. Dočasne vtedy zaskakoval Černý a napokon na striedačku prišiel Pénzeš, ktorý po štrnástich odkoučovaných stretnutiach musel odísť.