HK Orange 20 pri premiére v 1. hokejovej lige zdolal Bardejov 3:1

BRATISLAVA (SZĽH) – Premiéra v druhej najvyššej súťaži vyšla hráčom HK Orange 20 v Bardejove na výbornú. Favorita 1. hokejovej ligy zdolala na jeho ľade o dva góly 3:1. Dva góly strelil Dominik Briestenský a raz sa presadil Maroš Surový. Pri súťažnej premiére medzi seniormi si pripísal brankár Adam Hrenák 36 zákrokov! Dvadsiatka sa v 1. hokejovej lige predstaví najbližšie 27. septembra o 17.00 h v Michalovciach.

Hokej – 1. hokejová liga - 2. kolo - nedeľa:
HC 46 Bardejov - HK Orange 20 1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Góly:
23. Borecký (Markuš, Pichnarčík) – 13. M. Surový (Ivanič, Galis), 24. Briestenský (M. Surový, Galis), 31. Briestenský (Ivanič).
Vylúčení: 7:2 na 2 min, presilovky 0:1, oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Kalina - Janiga, Smerek – 442 divákov.
HC 46:
Sabol (Andreanin) – Pichnarčík, Takáč, Valjent, Všetečka, Loydl, Bednár, Polaček, Mojdis – Gmitter, Cútt, Baláž – Mikolášek, Kalináč, Solomončak – Vaško, Linet, Česelka – Borecký, Šimčák, Markuš.
HK Orange 20: Hrenák – Koch, Ivanič, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Košecký, Meliško, Michalčin – Galis, Surový, Briestenský – Holešinský, Sukeľ, Milý – König, Sádecký, Tatár – Hrušík, Šiška, Klenko.

Povedal po zápase
Ernest Bokroš (tréner HK Orange 20): „Pre nás to bolo veľmi dobré stretnutie. Bardejov má silný celok, plný mladých a šikovných chlapcov, ktorí korčuľujú. Zápas mal vysoké tempoa hralo sa stále hore-dole. Bol náročný na kondíciu. Domáci nechceli prehrať a hrali s nami o body až do poslednej minúty. Bolo to veľmi poučné stretnutie. Dosť šancí na oboch stranách. Odlišný duel od extraligového a v bránke podal pri premiére výborný výkon brankár Hrenák.“