Tipsport liga

1:6
(0:5, 0:0, 1:1)
48. kolo, Číslo zápasu 240 (Základná časť) ZŠ Detva 744 divákov
V tretej tretine sme napokon ešte boli svedkami presných zásahov. Hostia zvýšili svoj náskok na 6:0, ale domáci takisto využili v tomto zápase presilovku a dosiahli aspoň čestný gól na 1:6, ktorým obrali o čisté konto brankára hostí Macintyra. Zvolen tak získava na ľade rivala dôležité tri body v boji o čelo tabuľky.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj.
Koniec zápasu.
59:39
K strele na domácu bránku sa ešte dostal Chovan, ale puk doputoval iba do lapačky brankára domácich Hacketta.
59:06
Ostáva dohrať už len posledné sekundy tohto zápasu, zo zisku troch bodov sa bude tešiť Zvolen.
58:01
Posledná dve minúty tretej tretiny!
57:04
1 : 6
Detva dala gól!

Predsa len sa domáci hokejisti dočkali aspoň presného zásahu v tomto zápase! Detva sa pri presilovke usadila v útočnom pásme, hostia sa po zisku puku snažili o rýchly protiútok, ale chybovali v rozohrávke a tak sa Sitnikov ocitol sám pred brankárom Macintyrom, puk však poslal na voľného FREDERIKA FEKIAČA a ten dostal puk do zvolenskej bránky – 1:6!
Asistencie: Vitalii Sitnikov, Filip Surovka.
56:13
Sledujeme tak skrátenú presilovku domácich hokejistov, Detva sa už postupne usádza v útočnom pásme.
56:09
Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Matis – 2 min., držanie).
55:06
Matis strieľal na bránku domácich, Hackett však zasahovať nemusel. Aj naďalej sa však hostia držia v obrannom pásme domácich.
54:38
Hra sa presúva pred domácu bránku, ale Zvolen sa zatiaľ k strele nedostal. Uvidíme teda, či sa ešte skóre zápasu do konca stretnutia bude meniť.
54:13
Vylučovalo sa na oboch stranách, takže uvidíme hru 4 na 4.
53:48
Aj naďalej sú pri puku domáci hokejisti, ale ich súper sa ešte snaží o vysoké napádanie a získať tak puk na svoje hokejky.
52:56
Snažil sa teraz o to Gašpar, ale brankár Macintyre zasahovať nemusel, keďže strela išla iba mimo hosťujúcej bránky.
52:06
O osude zápasu je teda už dávno rozhodnuté, do konca zápasu už veľa času neostáva. Domáci sa však ešte snažia aspoň o čestný zásah.
51:15
Domáci v plnom počte.
50:05
Hostia teda ešte pokračujú v presilovku o jedného hráča, ale momentálne sa nemôžu usadiť v útočnom pásme.
49:32
0 : 6
Zvolen dal gól!

Aj túto presilovku o dvoch hráčov hostia využívajú! Zvolen sa znova úspešne usadil v útočnom pásme, presná prihrávka sa po vyhratom buly dostala na hokejku JOZEFA KOVÁČIKA a ten prepálil Hacketta – 0:6!
Asistencie: Rastislav Špirko, Peter Hraško.
49:15
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Belluš – 2 min., Vyprovokovanie bitky).
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Macejko – 2 min., sekanie).
49:15
Pri striedačke hostí sa strhla šarvátka, rozhodcovia sa momentálne radia ohľadom rozdelenia trestov. Hra sa tak teraz musí na chvíľu prerušiť.
49:07
Domáci v plnom počte.
48:39
Ďalší úspešný Hackettov zákrok. Ten je teda veľkou oporou domácich hokejistov, nebyť neho, mohlo byť už skóre zápase aj oveľa vyššie.
48:16
Už aj polovička z tejto presilovky uplynula, domáci sa zatiaľ úspešne bránia a darí sa im vyhadzovať puky do bezpečia. Tretia tretina tak jednoznačne platí hosťom.
47:16
Zvolen hral skrátenú presilovku o dvoch hráčov ale Šimon je už späť na ľadovej ploche a tak hrá Detva do 4 hráčmi.
47:07
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jendroľ – 2 min., napadnutie).
46:38
Až teraz sa musel mať domáci brankár na pozore, ale mal dobrý výhľad a strelu od modrej schoval vo svojej lapačke. Zvolen tak ešte ostáva v útočnom pásme.
46:16
Polovička z tejto presilovky už uplynula, hostia sa síce držia v útočnom pásme, ale Hackett už dlhšie zasahovať nemusel.
45:26
Domáci sa tak opäť dostávajú do početnej nevýhody, hostia sa tak už snažia znova preniknúť do útočného pásma.
45:16
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Šimon – 2 min., zovretie puku).
44:53
A je tu ďalšia presilovka hosťujúcich hokejistov! Detva však získava puk a vyhadzuje ho cez všetky čiary do bezpečia.
44:10
Zvolen je však aj naďalej usadení v útočnom pásme, Ross strieľal od modrej, ale brankár Hackett bol opäť pozorný.
43:44
Domáci v plnom počte.
43:05
Aj teraz musel Hackett zasahovať, strela od modrej v podaní Hraška však doputovala do jeho lapačky. Detva sa tak teraz nachádza pod veľkým tlakom.
42:05
Teraz sa už hostia usadili v útočnom pásme, Hackett už si pripísal aj úspešný zákrok. Detva sa teda bráni úspešne.
41:44
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Gašpar – 2 min., hákovanie).
41:15
Postupne sledujeme útočné výpady na oboch stranách, ale ani jeden z brankárov ešte v tretej tretine zasahovať nemusel.
40:38
Hostia sa už usadili v útočnom pásme, napokon prišla aj strela na domácu bránku, ale puk skončil na zadnom mantinely.
40:15
Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhral Zvolen, ktorý sa už snaží preniknúť do útočného pásma.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak už čoskoro začne!
Za nami je už aj druhá tretina, ktorý napokon žiadny presný zásah nepriniesla. Celkovo sme veľa zaujímavého v tomto dejstve nevideli, až na famózny zákrok brankára Hacketta lapačkou pri Kytnárovej šanci.

Uvidíme teda, čo nám ponúkne posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:56!
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:30
Domáci v plnom počte.
39:01
Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
38:39
Kytnár sa dostal do zakončenia, ale Hackett je aj tentokrát úspešný. Zvolen však ostáva v útočnom pásme.
38:30
Zvolen sa až teraz úspešne usadil v útočnom pásme, ale Hackett ešte zasahovať nemusel. Polovička z presilovky Zvolena už uplynula.
37:42
Hostia majú k dispozícii tretiu presilovku v tomto zápase. Zatiaľ sa však do útočného pásma nedostali, Detva sa tak úspešne bráni.
37:30
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
37:09
Domáci sú však v druhej tretine oveľa smelší, ale aj tak hostia ešte žiadnej nebezpečnej situácii čeliť nemuseli. Zvolen sa dnes teda úspešne predvádza v defenzíve aj ofenzíve.
36:34
Zvolen sa dostal k puku a následne hostia vyrazili do rýchleho protiútoku, po strele od modrej musel brankár Hackett zasahovať, puk však úspešne schoval vo svojej lapačke.
35:06
Detva sa už presunula do útočného pásma, ale ani teraz nemusí Macintyre nič nebezpečného riešiť. Postupne sa už bude napĺňať aj druhá tretina, skóre 0:5 ostáva aj naďalej v platnosti.
34:43
Pri puku sú teraz domáci hokejisti, ale nedarí sa im preniknúť do útočného pásma. Druhá tretina tak až na predchádzajúci zákrok Hacketta nič zaujímavého nepriniesla.
33:18
Ešte sa ale všetko rozoberalo na videu, či puk neprešiel bránkovou čiarou. Napokon to však gól nebol a tak si Hackett pripisuje fantastický zákrok lapačkou.
33:18
Fantastický zákrok domáceho brankára Hacketta! Kytnár sa dostal k odrazenému puku a mal pred sebou už len odkrytú časť bránky, ale Hackett fantasticky vytasil svoju lapačku a puk do nej schoval. Toto bude určite jeden z najlepších zákrokov tejto sezóny.
32:07
Zvolen sa teraz usadil v útočnom pásme, ale ani v tomto prípade Hackett zasahovať nemusel. Aj naďalej sa však hostia držia v blízkosti domácej bránky.
31:16
Opäť sa útoky striedajú na oboch stranách, ale brankári teraz dlhšie nemuseli zasahovať. Druhá tretina tak zatiaľ jednoznačne zaostáva za tou prvou.
30:56
Hostia v plnom počte.
30:27
Zvolen vyhadzuje puk do bezpečia, domáci musia zakladať útok od svojho brankára. Presilovka domácich sa už pomaličky bude končiť.
29:56
Polovička z domácej presilovky uplynula, hostia sú síce pod tlakom, ale šance na domácej strane neprichádzajú.
29:26
Do zakončenia sa teraz na bránku hostí dostal Sládok, ale jeho strela doputovala iba do výstroje brankára Macintyra, ktorý má už čoraz viac práce.
29:10
Sledujeme ďalšiu presilovku domácich hokejistov. Detva sa už stihla usadiť v útočnom pásme, ale zatiaľ brankár Zvolena zasahovať nemusel.
28:56
Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kováčik – 2 min., nedovolené bránenie).
28:42
Rýchly prechod do útočného pásma teraz predviedli hostia, do zakončenia sa dostal Obdržálek, ale Hackett včas zapracoval svojou hokejkou a zabránil tak ďalšiemu gólu v domácej bránke.
27:46
Do zakončenia na bránku hosti sa dostal Maroš Surový, ale jeho zakončenie končí v Macintyrovej lapačke. Detva získava buly v útočnom pásme.
27:08
Na oboch stranách však pribúdajú aj nepresnosti, dlhšiu dobu sme tak nevideli žiadnu zaujímavú situáciu. Aj naďalej sa však hostia snažia hrať aktívnejšie.
26:49
Hra sa postupne prelieva zo strany na stranu, častejšie sú však pri puku aj naďalej hostia. Zvolen sa však nemá kam ponáhľať, s najväčšou pravdepodobnosťou je už víťazom tohto zápasu.
25:16
Zvolen po rýchlom prechode vyslal puk na bránku domácich, ale Hackett si tentokrát pripísal úspešný zákrok. Tempo hry v druhej tretine však nie je nijak vysoké.
25:02
Detva sa ešte aj po skončení presilovky držala v útočnom pásme, ale puk na svoje hokejky už preberá Zvolen. Domáci sa tak vracajú späť pred svoju bránku.
24:47
Hostia v plnom počte.
24:35
Ďalšia strela na bránku hostí, puk končí v Macintyrovej lapačke. Presilovka Detvy sa už pomaly naplní, Zvolen sa aj v tejto početnej nevýhode úspešne bráni.
23:47
Polovička z domácej presilovky uplynula, Detva sa síce drží v útočnom pásme, ale hostia sa pod žiadnym veľkým tlakom nenachádzajú.
23:16
Konečne prišla strela na hosťujúceho brankára, ale tá nebola z kategórie nebezpečných a tak si Macintyre pripisuje ďalší úspešný zákrok.
23:00
Ani teraz sa však domácim nedarí dostať sa do útočného pásma, čiarový rozhodca navyše signalizuje ofsajd hokejistov Detvy. Hra sa presúva do stredného pásma.
22:47
Jozef Turek si berie oddychový čas. Domácim hokejistom tak dáva svoje pokyny, pretože Detva ide hrať v krátkosti aj ďalšiu presilovku.
22:47
Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Hraško – 2 min., hákovanie).
22:31
Zvolen hrá už v plnom počte, takže ani túto presilovku Detvu nevyužíva.
21:46
Až teraz sa k puku dostali domáci hokejisti a podarilo sa im usadiť sa v útočnom pásme. Macintyre však stále zasahovať nemusel, Zvolen zvláda aj toto oslabenie úspešne.
21:03
Navyše sa teraz hostia dostali do útoku aj v početnej nevýhode, čiže sa domáci museli brániť pred svojom brankárom.
20:31
Detva v úvode druhej tretiny získava presilovku, ale opäť má problém sa usadiť v útočnom pásme.
20:15
Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, aj toto buly vyhral Zvolen, ktorý sa usadil vo svojom pásme.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Zaujímavá situácia, v druhej tretine sa do brány vracia Matthew Hackett.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
Prvá tretina tohto zápasu sa už teda naplnila, jej dejstvo sa nieslo v jasnej réžii Zvolena. Hostia dokázali v tejto tretine postupne nastrieľať už päť gólov, z toho jeden aj v oslabení. Po štvrtom góle nahradil Hacketta v domácej bránke Adam Nagy, ale aj ten už stihol jeden gól inkasovať. O osude zápasu sa tak zdá byť už rozhodnuté, ale pred nami sú ešte celé dve tretiny.

Druhá tretina sa začne približne o 18:58!
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:01
Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
18:58
Ross je už späť na ľadovej ploche, nasleduje tak skrátená presilovka Zvolena.
18:06
Momentálne sledujeme hru 4 na 4, po nej bude nasledovať skrátená presilovka Zvolena. Aj v závere prvej tretiny sú aktívnejší práve hostia.
17:57
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
17:50
Presilovka domácich tak pokračuje ďalej, ale ani teraz sa domácim hokejistom nedarí nič nebezpečného vmyslieť.
17:45
0 : 5
Zvolen dal gól!

Hostia dávajú gól v oslabení! Detva sa konečne usadila v útočnom pásme, ale po zlej prihrávke vyrazili smerom dopredu hostia. Následne sa pred bránku hostí dostal MILAN KYTNÁR a jeho presná strela išla za chrbát domáceho brankára – 0:5!
Bez asistencie.
17:06
Detva rozbieha svoju druhú presilovku v tomto zápase. Domáci sa však len veľmi ťažko dostávajú do útočného pásma.
16:58
Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ross – 2 min., držanie).
16:52
Momentálne sa hra prelieva zo stranu na stranu, nevidíme tak žiadne zaujímavé situácie. Aj naďalej je však atmosféra v Detve na veľmi dobrej úrovni.
16:08
Po dlhšej dobre prišlo zakončenie na bránku, postarali sa o to domáci hokejisti. Macintyre však opäť nemusel nič vážneho riešiť a pripisuje si tak ďalší úspešný zákrok.
15:06
Pokračuje sa však za vyrovnaného stavu, tempo hry však čoraz viac opadáva. O osude zápasu je zdá sa byť rozhodnuté, ale pred nami sú ešte celé dve tretiny a časť z prvej tretiny.
14:45
Brankárov domácich zrejme nezvládol situáciu, že bol vystriedaný a inkasoval 4 góly a dostáva osobný trest na 10 minút.
14:45
Striedanie v tíme HC 07 Detva: z ihriska odchádza Hackett, prichádza A. Nagy.
14:45
0 : 4
Zvolen dal gól!

Zvolen vyhral buly vo svojom pásme a okamžite tak vyrazil smerom dopredu. Matis zabojoval o puk v obrannom pásme domácich, následne prešla jeho prihrávka pred bránku domácich na VIKTORA FEKIAČA a ten krásnou strelou prekonal Hacketta – 0:4!
Asistencia: Matúš Matis.
13:53
A opäť sa hra prerušuje. Úspešný výpad do útočného pásma predviedli domáci hokejisti a brankár Macintyre si pripisuje úspešný zákrok. Zvolen sa tak teraz bude brániť vo svojom pásme.
13:23
Na druhej strane musel zasahovať aj brankár Hackett, ale so slabším nahodením na bránku problémy nemal. Aj Zvolen tak získava buly v útočnom pásme.
12:56
Detva sa úspešne presunula do útočného pásma, po strele od Milého musel zasahovať brankár Macintyre, ktorý však puk ukryl do svojej lapačky a tak Detva získava buly v útočnom pásme.
12:41
Pred domácom bránkou teraz vznikol veľká závar, ale nikto z hostí nedokázal puk dostať do Hackettovej bránky. Domáci následne vyrážajú do rýchleho protiútoku.
12:03
K puku sa však už dostávajú hostia, ktorí sa tak okamžite presúvajú do útočného pásma. Domáci sa tak budú musieť opäť brániť útočnej snahe svojho dnešného súpera.
11:36
Po dlhšej dobe musel zasahovať aj brankár hostí Macintyre, ale úspešne puk schoval vo svojej výstroji. Detva aspoň získava buly v útočnom pásme.
10:46
Zvolen úspešne zvládol oslabenie a snažil sa teraz o rýchly prechod do útočného pásma, ale čiarový rozhodca signalizuje ofsajd. Hra sa tak presunie do stredného pásma.
10:30
Hostia v plnom počte.
10:15
Domáca presilovka sa už pomaly naplní, ani teraz sa Detve nedarí poriadne sa udržať v útočnom pásme a ohroziť tak strelou brankára Macintyra. Zvolen zrejme toto oslabenie už úspešne zvládne.
09:30
Polovička z domácej presilovky už uplynula, momentálne sa domáci len veľmi ťažko dostávajú do útočného pásma. Zvolen sa už dokázal viackrát úspešne oslobodiť.
08:50
Veľká šanca na vyrovnanie! Domáci sa dobre usadili v útočnom pásme, na pravú stranu sa dostal odrazený puk k domácemu Sitnikovi, ktorý mal pred sebou už len prázdnu bránku, ale puk do nej usmerniť nedokázal!
08:35
Prvú presilovku v zápase už rozbehla aj Detva, po vyhratom buly sa domáci hokejisti usadili v útočnom pásme.
08:30
Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Špirko – 2 min., hákovanie).
08:05
Aj naďalej však častejšie puk na svojich hokejkách držia hosťujúci hokejisti, ktorí sú pri streleckej chuti a držia sa v útočnom pásme, takže domáci sú pod neustálym tlakom.
07:26
Domáci teda vstúpili do tohto zápasu veľmi zle, v 8. minúte už prehrávajú o tri góly. Času do konca stretnutia však ešte ostáva dostatok a stať sa môže naozaj čokoľvek.
06:14
0 : 3
Zvolen dal gól!

Hostia hrali ešte skrátenú presilovku o jedného hráča a aj tá je napokon úspešne využitá. Opäť sa Zvolen výborne usadil v útočnom pásme, po sérii presných prihrávok sa puk dostal na hokejku PETRA HRAŠKA a ten tesne za modrou čiarou prestrelil domáceho brankára – 0:3!
Asistencia: Petr Obdržálek, Rory Nicholas Ross.
05:55
0 : 2
Zvolen dal gól!

Napokon hostia využívajú presilovku 5 na 3! Zvolen sa usadil v útočnom pásme a tlak postupne čoraz viac narastal. Napokon dostal na svoju hokejku úspešnú prihrávku JAMES TIMOTHY COFFMAN a ten sa už dokázal pred Hackettom úspešne presadiť – 0:2!
Asistencie: Michal Chovan, Jozef Kováčik.
05:15
Strely od zvolenských hokejistov sú však zatiaľ nepresné, Hackett puk vyrazil pred seba a následne ho domáca obrana upratala do bezpečia.
05:01
Zvolen hrá presilovku 5 na 3! Hostia sa okamžite usadili v útočnom pásme a snažia sa strieľať na bránku z každej pozície.
04:53
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Surovka – 2 min., podrazenie).
04:36
Ani teraz sa Zvolen nedokázal usadiť v útočnom pásme, hostia začínajú svoj ďalší útok spoza svojej bránky. Domáci sa tak zatiaľ v oslabení bránia úspešne.
04:05
Hostia hrajú svoju prvú presilovku v tomto zápase, majú tak ideálnu šancu navýšiť svoje vedenie na dva góly. Detva sa však dokázala rýchlo oslobodiť.
03:59
Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Žilka – 2 min., sekanie).
03:45
Zvolen sa však opäť dostáva do útočného pásma, domáci sú tak teraz pod tlakom a snažia sa svojho súpera vytlačiť ďalej od svojej bránky.
03:21
Konečne sa aspoň na malú chvíľu dostali do útočného pásma aj domáci hokejisti, ale slabé nahodenie na hosťujúcu bránku nemohlo brankárovi Macintyrovi narobiť problémy.
03:03
Detva bola teraz pod tlakom a tak sa oslobodzuje len za cenu zakázaného uvoľnenia. Hra sa tak vráti pred brankára Hacketta, ktorý sa tak teraz musí mať na pozore.
02:46
Aj naďalej však častejšie majú puk na svojich hokejkách hostia, domáci sa tak musia brániť vo svojom pásme. Po úvodnom góle však už žiadna zaujímavá situácia neprišla.
02:06
Prvá strela na bránku teda ihneď končí gólom, lepšie tak do zápasu stúpili hostia, ale domáci hokejisti majú ešte dostatok času, aby s týmto výsledkom niečo spravili.
01:07
0 : 1
Zvolen dal gól!

Je tu otvárací gól tohto zápasu! Zvolen sa dostal s pukom za domácu bránku, odtiaľ následne smerovala presná prihrávka na úplne voľného MICHALA CHOVANA a ten pretlačil puk za Hackettov chrbát – 0:1!
Asistencie: Milan Kytnár, Peter Šišovský.
00:35
Zatiaľ sa hostia držia vo svojom pásme, postupne sa snažia preniknúť pred bránku domácich hokejistov.
00:15
Prvá tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhral Zvolen.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak čoskoro začne!
Príjemný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku tipsportligového zápasu medzi mužstvami HC 07 Detva a HKM Zvolen už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Diváci pod Poľanou budú svedkami derby zápasu, takže môžme očakávať výbornú atmosféru a zaujímavé stretnutie. Úloha favorita pripadá na hokejistov Zvolena, ale ako sa hovorí, derby nemá favorita. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Miroslav Štefík, Rudolf Lauff – Andrej Bogdaň, Martin Smrek – Dalibor Beniač. V dejisku stretnutia je tak už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

HC 07 Detva: Hackett (A. Nagy) – Kuklev, Chovan, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Gahulinec, Jendroľ – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Róth, M. Surový, Jakubík

HKM Zvolen: Macintyre (Šimko) – Bokroš, Ross, Ulrych, Kováčik, Ťavoda, Hraško, Zeleňák, Ďaloga – Coffman, Steen, Flick – Šišovský, Kytnár, Chovan – Puliš, Špirko, Obdržálek – Matis, V. Fekiač, Kelemen

Rozhodca: Miroslav Štefík, Rudolf Lauff – Andrej Bogdaň, Martin Smrek – Dalibor Beniač
Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC 07 Detva a HKM Zvolen. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

V najvyššia hokejovej súťaži na Slovensku – Tipsport Lige už pomaličky vrcholí základná časť. Pod Poľanu budú diváci svedkami ďalšieho derby zápasu medzi mužstvami Detvy a Zvolena. Poďme si ešte predstaviť oba celky.

HC 07 Detva:
Nováčik súťaže sa veľmi dlho trápil, čo sa odzrkadľovalo aj na jeho bodovom zápise. V posledných zápasoch sa však Detve darilo výborne a začali prichádzať aj bodové zápisy proti papierovo silnejším súperom. Momentálne má Detva na svojom konte 37 bodov, stále sa však nachádza na poslednom 10. mieste a je tak už zrejme istým účastníkom baráže, kde by však mala Detva patriť medzi favoritov. V poslednom zápase sa zrodila výhra Detvy po predĺžení 2:1 u tabuľkového suseda z Liptovského Mikuláša.

HKM Zvolen:
Tradičný účastník našej najvyššej hokejovej súťaže sa momentálne nachádza na 3. mieste a ešte bude zvádzať náročný súboj o čelo tabuľky. Na prvú, respektíve druhú Nitru stráca len dva body, ale pred štvrtými Košicami má náskok len jeden bod. Takže súboj o tieto priečky bude ešte pekne zamotaný. V poslednom zápase sa Zvolen predstavil na ľade Popradu, kde dokázal v dramatickom zápase zdolať domáce mužstvo 5:3.

Favorit:
Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia jednoznačne hostí a aj všetky vzájomné zápasy v tejto sezóne vyhral Zvolen. Ako sa však hovorí, derby nemá favorita a môžme sa tak tešiť na zaujímavé stretnutie.

Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.