ST. NICOLAUS 1. hokejová liga SR

2:3 sn
(1:1, 1:0, 0:1, 0:0)
7. kolo, Číslo zápasu 532 (Základná časť) ZŠ Dubnica n/Váhom 863 divákov

Šláger kola medzi Dubnicou a Topoľčanmi zvládli lepšie hostia

DUBNICA NAD VÁHOM (SZĽH) - Šláger kola začali lepšie hostia, keď sa ujali vedenia už v 3. minúte. Ich radosť však netrvala dlho. Chvíľu na to sa Nemčekovi podarilo zúžitkovať únik a stav bol opäť vyrovnaný. Hrabčákovu šancu následne perfektne vykryl Kutej. Na konci 1. tretiny sme boli svedkami kuriózneho momentu. Hegyiho strela sa odrazila od brankárovej masky za jeho chrbát a takmer skončila v sieti.

V prostrednej časti sa však Hegyi už dočkal. Potom, ako šikovne dorazil, poslal Dubnicu vôbec poprvýkrát do vedenia. Domáci pokračovali aj po góle v aktívnej hre, čím spôsobovali Topoľčanom nemalé problémy. Vďaka tomu si vyskúšali aj krátku presilovku 5 na 3. Ostala však nevyužitá. Žochári nechceli predať kožu lacno. Najväčšiu šancu mal azda kapitán Bystričan, ktorý trafil žrď.

Do záverečného dejstva vstúpili hostia hrou v početnej výhode. Líder tabuľky si vedenie  postrážil aj tentoraz. Krátko po presilovke vypálil spomedzi kruhov Gašparovič. Avšak, Kutej zázračne puk vytlačil.  Topoľčany pokračovali v snahe vyrovnať. V 51. minúte sa im to nakoniec podarilo. Tábi tečoval puk pred brankárom  a ten prešiel za jeho chrbát.

Gól sme už v riadnom hracom čase nevideli a zápas dospel do predĺženia. Ani hra 3 proti 3 víťaza nepriniesla. Na rad tak prišli samostatné nájazdy. V nich boli úspešnejší hostia a pripisujú si cenné víťazstvo a dva body do tabuľky.

 

Fotogaleria