Vianoce v Partizánskom a dražba dresov

PARTIZÁNSKE (SZĽH) - Hokejový klub Iskra Partizánske si pre svojich fanúšikov pripravil vianočné prekvapenie. Viac informácie v odkaze klubu nižšie:

Minulú sezónu sme chceli s hráčmi pripraviť pre divákov pre „vianočné kolo“ nejaké prekvapenia. Spolu s vedením HK Iskra sme sa zhodli na myšlienke vianočnej edície dresov, čo je v 2. Lige seniorov neobvyklé. Vianočné dresy, v ktorých bol odohraný zápas, putovali do dražby. Naozaj sme nečakali akú bude mať dražba odozvu. Počas dražby sa prihlásil sponzor, ktorý prispel 3 násobkom vydraženej sumy pre potreby mládežníckych družstiev HK Iskra Partizánske. Dražba prekonala naše skromné očakávania a mládežnícke družstvá si prilepšili o krásnu čiastku 3.500EUR.

V tej chvíli sme netušili aký sme si na seba uplietli bič, pretože tento rok ešte ani sezóna poriadne nezačala a už sme dostávali otázky. Bude „vianočné kolo“, budú vianočné dresy, bude dražba? Do poslednej chvíle sme nechali divákov v napätí a tento krát aj hráčov aké budú dresy a ako bude celý zápas vyzerať. Spojili sme ho spolu s charitatívnou akciou HOĎ PLYŠÁKA a rovnako aj aj zbierkou na pomoc detskému oddeleniu Nemocnice v Partizánskom. Charitatívnu akciu sa rozhodol podporiť aj primátor mesta Partizánske Jozef Božík. Dresy pôjdu opäť do dražby,  ktorá bude prebiehať na našej stránke www.facebook.com/www.iskrapartizanske.sk a veríme, že aj tento rok bude minimálne taká úspešná ako minulý. Tiež veríme, že sa nájde sponzor, ktorý prispeje aspoň takou čiastkou pre mládež HK Iskra Partizánske, ako tomu bolo minulý rok.  

HK Iskra Partizánske