V Piešťanoch Jaroslava Laifera strieda Matej Valo

Generačná výmena v ŠHK 37 Piešťany - manažérsku funkciu od Jaroslava Laifera prevezme Matej Valo, foto shk37Generačná výmena v ŠHK 37 Piešťany - manažérsku funkciu od Jaroslava Laifera prevezme Matej Valo, foto shk37

PIEŠŤANY (SZĽH, shk37) - V hokejovom klube ŠHK 37 Piešťany, ktorého organizačnou súčasťou je aj mládežnícky HK Havrani Piešťany, nastáva generačná výmena na poste manažéra klubu.  Po viac ako jedenástich rokoch pôsobenia odchádza na vlastnú žiadosť z tejto pozície v piešťanskom klube (s krátkym osemmesačným účinkovaním v Nových Zámkoch pri zrode súčasného extraligistu HK Mikron) dlhoročný hokejový funkcionár Jaroslav Laifer (61). Na jeho miesto si prezident klubu Jaroslav Lušňák vybral na základe výberového konania najmladšieho z uchádzačov o tento post, bývalého brankára piešťanskej mládeže Mateja Vala (24), s ktorým podpísal zatiaľ zmluvu na skúšobnú dobu do konca aktuálnej sezóny.

Nový manažér prevzal kompletnú agendu klubu od 1. decembra 2016, odchádzajúci Jaroslav Laifer však bude aj v najbližšej dobe napomáhať pri jeho zapracovávaní sa do funkcionárskej praxe. 

,,Za jedenásť rokov pôsobenia v našom klube Jaro Laifer urobil kus práce a bol mi pravou rukou pri zrode všetkých úspechov nášho klubu, ktoré vyvrcholili naším úspešným účinkovaním v najvyššej hokejovej lige, za čo mu ja osobne ďakujem a vždy budem na túto dobu spomínať s úctou a rešpektom. Verím, že naša spolupráca bude stále pokračovať," povedal na adresu Jaroslava Laifera prezident klubu Jaroslav Lušňák.