Tím SR 18 v rámci tréningového kempu odohral prípravný zápas v Leviciach

PIEŠŤANY / LEVICE (SZĽH) - Výber slovenskej reprezentácie do 18 rokov nastúpil na priateľský zápas v Leviciach proti domácemu tímu HK Levice. Zverenci trénera Ivana Feneša sú od 12. augusta na tréningovom kempe v Piešťanoch a zápas v Leviciach je súčasťou pomerne náročného programu, ktorý mladí hráči absolvujú bezprostredne po nedávnom turnaji Hlinka Gretzky Cup, ktorý sa hral v Piešťanoch a Břeclavi. Tam mladí Slováci predviedli výborné výkony a v rámci tréningového kempu môžu pracovať na ďalšom zlepšení zručností a nácviku herných situácií.

Dnešný súboj sa napokon skončil 10-gólovou prestrelkou, v ktorej zvíťazili levickí hokejisti 6:4. Rozhodujúcim momentom boli dva levické góly v 52. minúte, keď v rozmedzí desiatich sekúnd skórovali Klenko a Adámik. Na tieto góly už nedokázali hráči výberu SR "18" v posledných minútach odpovedať.

Hráči SR "18" sa po tomto zápase vrátia do tréningového kempu v Piešťanoch, ktorý bude pokračovať do piatku 16. augusta.

Prípravný zápas:

HK Levice - SR "18" 6:4 (1:2, 1:0, 4:2)
Góly: 3. Kohút (Tužinský, Mihalík), 39. Klenko (Štefanka, Kužma) 43. Gubo (Štefanka), 44. Kosorín (Tužinský, Mihalík), 52. Klenko (Kosorín, Gubo), 52. Adámik (Gubarev, Štefanka) - 16. Dlugoš (Jendroľ, Pastucha), 16. Jedlička (Stanček, Patzelt), 48. Jendroľ (Šimko, Dlugoš), 50. Dlugoš (Jendroľ, Šimko)

RozhodovalI: Bachúrik - Stankovič, Kiepeš

Zostavy:
SR "18":
O. Nemec - Patzelt, Š. Nemec, Lukáč, Putala, Verčík, Raniak, Belica, Pastucha - Olejník, Janenec, Smidžár - Ragan, Tóth, Michalík - Dlugoš, Šimko, Jendroľ - Stanček, Jedlička, Litavec
HK Levice: Pavličko - Kohút, Kužma, Buianov, Štefanka, Zavalniuk, Matejovie, Kosorín, Gergel - Dobrý, Mihalík, Tužinský - Gubarev, Klenko, König - Adámik, Mrázik, Gubo - Malandin, Moravský, Lupták