SZĽH spustil predaj lístkov na Euro Hockey Challenge 2018 a prípravný zápas s Kóreou

BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci so spoločnosťou Ticketportal spustil predaj lístkov na tohtoročnú sériu prípravných zápasov pred Majstrovstvami sveta v Dánsku.

Slovenská hokejová reprezentácia odohrá štyri zápasy v rámci Euro Hockey Challenge – 20. apríla v Michalovciach a 21. apríla v Poprade proti Lotyšsku, 27. apríla v Nitre a 28. apríla v Piešťanoch proti Francúzsku, a tiež jeden vsunutý prípravný zápas proti exotickému súperovi z Kórejskej republiky – 25. apríla v Piešťanoch. Všetky zápasy budú so začiatkom o 17:00.

Ceny lístkov začínajú v predpredaji na 4 – 6 eurách, podľa miesta konania. Od 1. apríla však predpredaj končí a ceny mierne narastú. Fanúšikovia by sa preto mali poponáhľať. Deti do 12 rokov majú k dispozícii lístky s 50% zľavou.

Ceny sme nasadili nízko, pretože chceme hokej priblížiť fanúšikom, chceme aby každý mal možnosť ísť na zimný štadión vidieť reprezentáciu, povzbudiť ju a aj takýmto spôsobom sa odreagovať,“ povedal riaditeľ marketingu SZĽH Vladimír Janček.

Slovenský zväz ľadového hokeja si pre fanúšikov tento rok prichystal opäť aj prekvapenia naviac, napríklad súťaže o vstupenky na zápasy, súťaže o hodnotné ceny priamo na zápasoch, pestrí program a mnoho ďalšieho.

Skutoční hokejoví nadšenci si po novom môžu zakúpiť VIP lístky, ktoré boli doteraz prístupné len partnerom zväzu a hokejovým osobnostiam. Aj fanúšikovia sa teraz môžu stať súčasťou hokejovej rodiny. Okrem prístupu do VIP priestorov štadióna ich čaká aj catering, stretnutie s hokejovými osobnosťami a výhľad na zápas z pohodlia VIP tribúny.

Takúto ponuku sme pre slovenských fanúšikov pripravili vôbec prvýkrát, no veríme, že sa im zapáči a stane sa žiadanou tradíciou. VIP vstupenky môžu byť pekným darčekom pre pravého hokejového nadšenca,“ povedal na margo novinky riaditeľ marketingu SZĽH Vladimír Janček.

Zápasy Euro Hockey Challenge 2018 v predaji tu

Prípravný zápas s Kórejskou republikou v predaji tu