SZĽH spúšťa zábavno-súťažnú výzvu #mameztohohokej

BRATISLAVA (SZĽH) – Pandémia nového koronavírusu ochromila hokejové dianie na Slovensku. Zatvorila štadióny, školy i viaceré pracoviská. Verejnosť v domácej izolácii zároveň inšpirovala k plneniu rôznych výziev na sociálnych sieťach. S atraktívnou a súťažnou výzvou od 6. apríla do 6. mája s názvom #mameztohohokej prichádza aj Slovenský hokejový zväz ľadového hokeja. 

Výzva je určená nielen pre malých, súčasných či bývalých hokejistov, ale aj pre hokejových fanúšikov. Spočíva v natočení maximálne 60-sekundového zábavného videa s tréningom v domácich podmienkach. Keďže kreativite sa medze nekladú, na tréning možno využiť akékoľvek domáce pomôcky. Natočené videá je potrebné uverejniť na osobnom (verejnom) instagramovom alebo facebookovom profile. Dôležité je pripojiť hashtag #mameztohohokej a označiť @hockeyslovakia. A ako už pri výzvach na sociálnych sieťach býva zvykom, všetci, ktorí sa do súťaže zapoja, môžu označiť aj ďalších troch priateľov, aby si doma zábavnou formou zatrénovali s HockeySlovakia. 

Hodenú rukavicu prvý prijal prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan, ktorý natočil inšpiratívne video. „Koronavírus nás obral o veľa radosti z hokeja. V rámci snahy minimalizovať dopady pandémie na hokejovú komunitu sme sa rozhodli vyzvať všetkých našich malých hokejistov, ale aj mojich bývalých spoluhráčov a samozrejme všetkých fanúšikov, aby sa zapojili do projektu #mameztohohokej. Verím, že naša výzva sa rozšíri v hokejovej komunite a že prostredníctvom nej si zábavnou formou tréningu v domácich podmienkach spoločne spríjemníme nasledujúce dni,“ uviedol na margo projektu Miroslav Šatan. 

Pre mnoho kreatívnych nápadov si Slovenský zväz ľadového hokeja pripravil atraktívne ceny - šiltovky, hokejky, dresy aj lístky na augustový kvalifikačný turnaj o postup na ZOH 2022, ktorý sa uskutoční Bratislave. Prvých desať domácich videí dostane cenu automaticky. Ďalší ocenení budú vyžrebovaní v súlade so štatútom súťaže. Všetky videá, ktoré splnia uvádzané podmienky, budú zhromaždené na webovej lokalite hockeyslovakia.sk. Výzva trvá do 6. mája.  

Viac informácií o súťaži, pravidlách i zozname cien sa dozviete na našom webe!