Štatút súťaže “Tipovačka so ŠKODA”

Štatút súťaže “Tipovačka so ŠKODA”

vyhlásenej obchodnou spoločnosťou Marketing SZĽH, spol. s r.o.

 

Čl. I.

Vyhlasovateľ  súťaže

  1. Vyhlasovateľom súťaže  „Tipovačka so ŠKODA“ (ďalej len “súťaž”) je obchodná spoločnosť Marketing SZĽH, spol. s r.o. so sídlom Trnavská 27/B, 831 04 Bratislava, IČO: 35819499, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 24843/B (ďalej len „Vyhlasovateľ“)
  2. Tento štatút stanovuje pravidlá súťaže, všeobecné podmienky pre účasť v súťaži, práva a povinnosti jej účastníkov a pravidlá pre určenie výhercov súťaže. Štatút súťaže je v plnom znení uverejnený na internetovej stránke www.hockeyslovakia.sk (doplniť presný link).
  3. Súťaž sa uskutočňuje na území Slovenskej republiky.

 

Čl. II.

Trvanie súťaže

Termín súťaže je stanovený na obdobie od „11.05.2023“ 15:00 hod. do „12.5.2023“ 15:20 hod. Žrebovanie výhercov sa uskutoční „13.5.2023“ o 12:00 hod.

 

Čl. III.

Osoby oprávnené zúčastniť sa súťaže

  1. Účastníkom súťaže je každá fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá najneskôr ku dňu vyhlásenia súťaže dovŕšila vek 18 rokov a ktorá sa zapojila do súťaže (ďalej len „Účastník súťaže“).
  2. Zo súťaže sú vylúčené osoby, ktoré sú v pracovnom pomere alebo v pomere obdobnom pracovnému pomeru k Vyhlasovateľovi alebo sa priamo podieľajú na ktorýchkoľvek činnostiach Vyhlasovateľa a činnostiach súvisiacich s prípravou a organizáciou súťaže.
  3. Všetky osoby, ktoré splnia podmienky na účasť v súťaži a pravidlá súťaže, sú automaticky zaradené do žrebovania o výhru v súťaži. Žrebovať sa bude 1 výherca.

 

Čl. IV.

Pravidlá súťaže

  1. Do súťaže budú zaradení všetci Účastníci súťaže, ktorí sa prostredníctvom účtu Vyhlasovateľa  na sociálnej sieti Facebook www.facebook.com (dalej len “Facebook”) alebo na sociálnej sieti Instagram www.instagram.com  (ďalej len “Instagram”) zapoja do súťaže tak, že pod súťažný príspevok Vyhlasovateľa uverejnený „11.5.2023“ na sociálnej sieti Facebook a pridajú komentár, v ktorom napíšu odpoveď na otázku uvedenú v súťažnom príspevku alebo splnia úlohu uvedenú v súťažnom príspevku.
  2. Výhercom je komentujúci Účastník súťaže so správnou odpoveďou alebo ktorý splnil úlohu  uvedenú v súťažnom príspevku, ktorý bude náhodne vyžrebovaný spomedzi ostatných komentujúcich Účastníkov súťaže so správnou odpoveďou alebo ktorí splnili úlohu  uvedenú v súťažnom príspevku (ďalej len “výherca”). Výber výhercu uskutoční Vyhlasovateľ náhodným žrebovaním prostredníctvom portálu https://woobox.com/pickawinner.
  3. V prípade, že žiaden z uverejnených komentárov Účastníkov súťaže nebude obsahovať správnu odpoveď alebo preukazovať splnenie úlohy, výherca nebude vyžrebovaný a výhra nebude odovzdaná.

 

Čl. V.

Výhra v súťaži

  1. Výherca v súťaži získava „automobil ŠKODA s plnou nádržou na víkend“ (ďalej len “výhra”).
  2. Výhru nie je možné vymeniť za finančnú hotovosť.
  3. Výhru do súťaže venoval partner Vyhlasovateľa - ŠKODA auto Slovensko.

 

Čl. VI.

Oznámenie o výhre

  1. Výherca bude o zisku výhry oboznámený Vyhlasovateľom prostredníctvom súkromnej správy a príspevkom Vyhlasovateľa na sociálnej sieti Facebook a Instagram alebo komentárom pod súťažným príspevkom najneskôr do 3 pracovných dní od vyžrebovania výhercov. Vyhlasovateľ nezodpovedá za doručenie súkromnej správy, ktorou je výherca oboznámený o výhre.
  2. V prípade, že výherca nebude na výhru reagovať do 48 hodín od jej oznámenia a/alebo sa dodatočne preukáže, že nespĺňa podmienky na účasť v súťaži a/alebo odmietne prevziať výhru a/alebo neposkytne Vyhlasovateľovi potrebnú súčinnosť  na odovzdanie výhry, stráca nárok na výhru.
  3. Vecné výhry, ktorých hodnota presahuje sumu 350 €  sú v časti sumy, ktorá prevyšuje sumu 350 € predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v platnom znení. Za zdanenie výhry zodpovedá výlučne výherca.

 

Čl. VII.

Odovzdanie výhry

  1. Výherca je povinný poskytnúť Vyhlasovateľovi do 48 hodín od oznámenia o výhre potrebnú súčinnosť za účelom následného odovzdania výhry prostredníctvom poštového alebo osobného doručenia. Vyhlasovateľ je oprávnený pri kontaktovaní výhercu požadovať od výhercu aj údaje v rozsahu (i) meno a priezvisko (resp. meno a priezvisko alebo užívateľské meno na sociálnej sieti Facebook a Instagram) za účelom zverejnenia osoby - výhercu na účtoch Vyhlasovateľa na sociálnych sieťach Facebook a Instagram, a (ii) meno a priezvisko, telefónne číslo, doručovaciu adresa za účelom doručenia výhry výhercovi, ak sa výhra doručuje prostredníctvom poštového doručovania.
  2. Náklady súvisiace s poštovým doručením výhry výhercovi znáša Vyhlasovateľ.
  3. Po vzájomnej dohode Vyhlasovateľa a výhercu môže byť výhra odovzdaná výhercovi aj osobne v sídle Vyhlasovateľa.

 

Čl. VIII.

Ostatné podmienky súťaže a ochrana osobných údajov

  1. Vyhlasovateľ je oprávnený jednostranne bez náhrady zmeniť pravidlá súťaže v priebehu jej trvania, trvanie súťaže skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť.
  2. Vyhlasovateľ si zároveň vyhradzuje právo posúdiť regulárnosť účasti jednotlivých Účastníkov súťaže, ako aj právo vylúčiť Účastníka súťaže zo súťaže v prípade, ak vznikne podozrenie z akéhokoľvek manipulovania alebo ovplyvňovania  priebehu a/alebo výsledkov súťaže.
  3. Účastník súťaže berie na vedomie, že dobrovoľným zapojením sa do súťaže udeľuje Vyhlasovateľovi v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní´ osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecne´ nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „Nariadenie“), a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) dobrovoľný súhlas na spracovanie osobných údajov v rozsahu identifikačných a kontaktných údajov na dobu trvania súťaže a vyhodnotenia súťaže, najdlhšie však na dobu (1) roka odo dňa ukončenia súťaže.
  4. Svojou účasťou v súťaži účastník súťaže vyhlasuje, že sú mu známe jeho práva podľa Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov.

 

Čl. IX.

Záverečné ustanovenia

  1. Účasťou v súťaži vyjadruje každý Účastník súťaže svoj súhlas s pravidlami tejto súťaže uvedenými v tomto štatúte a s tým, že bol oboznámený s týmto štatútom.
  2. Tento štatút môže byť zmenený jedine Vyhlasovateľom, a to formou písomných dodatkov k tomuto štatútu alebo formou zverejnenia nového znenia štatútu, ktorý v plnom rozsahu nahradí staré znenie štatútu.
  3. Súťaž ani tento štatút nie sú verejným návrhom na uzavretie zmluvy v zmysle § 276 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov, ani  obchodnou verejnou súťažou podľa § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka, ani verejným prísľubom v zmysle § 850 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov.
  4. Na právne vzťahy neupravené týmto štatútom sa budú aplikovať príslušné ustanovenia zákona cˇ. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení, ktoré sú svojím obsahom a účelom najbližšie.
  5. V prípade akýchkoľvek sporov, ktoré vyplývajú z tejto súťaže alebo ktoré vznikli v súvislosti s ňou, sa jednotliví Účastníci súťaže a Vyhlasovateľ zaväzujú, že ich budú riešiť vzájomnými rokovaniami a dohodou.
  6. Tento štatút nadobúda platnosť a účinnosť dňom jeho zverejnenia Vyhlasovateľom na webovom linku uvedenom v čl. I. tohto štatútu.