Štartuje TIPOS SHL - s Kuzminovou v Humennom a bez Topoľčian

Čakanie sa skončilo! Už túto stredu 22. septembra 2021 štartuje nový ročník TIPOS Slovenskej hokejovej ligy. Druhá najvyššia súťaž vstúpi do sezóny s novým generálnym partnerom TIPOS a tiež mediálnym partnerom JOJ ŠPORT. Boje o postup medzi slovenskú elitu zvedie dvanásť mužstiev, zápasový kolotoč sa roztočí aj s trojicou nováčikov - HK MŠK Žiar nad Hronom, HK Brezno a Modré krídla Slovan. Súčasťou SHL bude aj reprezentačný výber do 18 rokov, ktorý odohrá po jednom domácom a vonkajšom zápase s každým účastníkom. Všetky zápasy súťaže bude vysielať internetová televízia Huste.tv.

 

1. kolo TIPOS Slovenskej hokejovej ligy

 

     vs       17:30   huste.tv  

PRED ZÁPASOM

Druhá najvyššia hokejová súťaž sa na Horehronie vracia po jedenástich rokoch. Breznianski „rytieri" ale odštartujú nový ročník na ľade jedného z najväčších ašpirantov na celkové víťazstvo zo Žiliny. Strieborný celok uplynulého ročníka netají svoje vysoké ambície a je pripravený dotiahnuť do konca „nedokončenú robotu".

 

   vs     18:00   huste.tv

PRED ZÁPASOM

Spartak proti Trnave - vo futbale nemožné spojenie, v TIPOS Slovenskej hokejovej lige realita prvého kola. O skúsenosti doplnené mužstvo Dubnice chce odštartovať ročník víťazne. Do cesty sa im však postavia „gladiátori" z Trnavy, kde sa zišli útočné esá ako Holovič, Jurák, Miklík i Okoličány.


    vs         18:00   huste.tv

PRED ZÁPASOM   

Bratislavský Slovan kedysi proti Skalici zvádzal extraligové ťaháky, teraz sa nový projekt pod názvom Modré krídla Slovan pripravuje na svoju premiéru v TIPOS SHL práve proti Záhorákom. Tí chcú jednoznačne vylepšiť výsledok z poslednej sezóny, veď na severozápade republiky oslavujú 85. výročie založenia klubu.  

 

    vs      ODLOŽENÉ   

PRED ZÁPASOM

Z dôvodu výskytu ochorenia COVID-19 v tábore domácich je zápas medzi HC Topoľčany a HK´95 Považská Bystrica odložený. „Panteri" si budú musieť na svoj štart novej sezóny počkať dva dni navyše.

 

   vs       17:30   huste.tv   

PRED ZÁPASOM

Atraktívny je pre fanúšikov takisto zápas u jediného zástupcu východného Slovenska. Úvodné buly zápasu vhodí v Humennom zlatá olympijská medailistka, bývalá biatlonistka Anastasia Kuzminová. 



  vs       18:00   huste.tv   

PRED ZÁPASOM   

Na svoju tretiu sezónu po návrate na hokejovú mapu sa pripravujú hokejisti HK MŠK Indian Žiar nad Hronom. Farmársky tím extraligového Zvolena cestuje v prvom kole do Martina, pre ktorý sa posledná sezóna skončila v semifinále.