Staň sa tvárou nášho nového merchu a vyhraj skvelé hokejové ceny!

Bez fanúšikov by hokej nebol hokejom, a preto sme pre všetkých pravých hokejových fanúšikov pripravili súťaž, v ktorej sa víťazi stanú tvárami nášho nového oblečenia pre fanúšikov. O ňom vám síce ešte teraz viac prezradiť nemôžeme, no povieme vám viac o našej súťaži, do ktorej sa môžeš zapojiť aj ty.

 

Nezáleží na tom, či si vysoký alebo nízky. Svalnatý alebo s pivným bruškom. Blondína či bruneta. Starší či mladší. Našou jedinou podmienkou je, aby si bol pravým hokejovým fanúšikom a mal to blízko do Bratislavy, pretože tam bude fotenie prebiehať. A, samozrejme, máme aj pár ďalších podmienok, ktoré musíš spĺňať, ak sa chceš do súťaže zapojiť.

Čo môžeš získať?

1. Staneš sa slávnym hokejovým modelom alebo modelkou.

2. Vyberieš si tri kusy z nového oblečenia pre fanúšikov.

2. Darujeme ti dve permanentky na Euro Hockey Challenge 2019 (odohráme až 4 zápasy!)

Čo musíš urobiť, aby si bol jedným zo šiestich ľudí, ktorých nafotíme v novom oblečení pre hokejových fanúšikov a stanú sa jeho tvárami?

1. Musíš byť hokejovým fanúšikom.

2. Pošleš nám svoju fotografiu na e-mail media@szlh.sk. (do predmetu uveď "súťaž - najlepší fanúšik")

3. Do e-mailu nám napíš, prečo by sme mali vybrať práve teba a svoje kontaktné údaje (telefónne číslo, aby sme sa tebou vedeli čo najskôr spojiť).

 

Čas na zaslanie e-mailu máš len do nedele polnoci 19. augusta, takže sa poponáhľaj.

 

Spomedzi všetkých zúčastnených vyberieme 20 finalistov, ktorých budeme kontaktovať a dohodneme si s nimi krátke stretnutie. Po osobnom stretnutí vyberieme šiestich úplných víťazov!

 

Tešíme sa na tvoj e-mail!

 

Kompletné pravidlá súťaže nájdeš na tomto odkaze.