SR 20 v apríli proti Čechom, nominácia bude vznikať za pochodu

BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenskú hokejovú reprezentáciu do 20 rokov čaká v polovici apríla posledný výcvikový tábor v sezóne 2020/21. Juniorský tím si tréningový stan rozloží v Piešťanoch, kde odohrá dva prípravné zápasy s českými rovesníkmi. 

Tréneri juniorského tímu sa pri výbere hráčov do nominácie zamerajú predovšetkým na hráčov s ročníkom narodenia 2002 a mladších. Teda tých, ktorí budú tvoriť kostru národného tímu na nasledujúcom juniorskom šampionáte na prelome rokov 2021 a 2022 uskutoční opäť v Kanade. 

Trénerský štáb bude v nasledujúcich dňoch sledovať aj priebeh play-off našej najvyššej hokejovej súťaže, ktoré štartuje v stredu dvoma štvrťfinálovými sériami medzi Nitrou a Slovanom, respektíve Popradom a Detvou. Potenciálnych účastníkov aprílového výcvikového tábora s ročníkom narodenia 2002 a mladších, pôsobiacich v mužstvách extraligových účastníkov, bude v súvislosti s potenciálnou nomináciou do národného tímu kontaktovať až po prípadnom vypadnutí z vyraďovacej fázy. 

Viac informácií ohľadom výcvikového tábora, prípravného dvojzápasu či predbežnej nominácie prinesieme v nasledujúcich dňoch.