Spolupráca SZĽH a SportZoo prináša exkluzívne kartičky hokejových reprezentantov

BRATISLAVA (SZĽH) – Sledovanie majstrovstiev sveta vo Fínsku si môžete spestriť zbieraním kartičiek slovenských hokejových reprezentantov. Národný tím sa vďaka spolupráci so SportZoo po dlhej dobe dočkal oficiálnej kolekcie, v ktorej môžete nájsť viaceré vzácne kúsky s nízkou limitáciou. 

V základnom sete figuruje 54 hráčov, ktorí boli súčasťou reprezentácie v sezónach 2020/21 a 2021/22. Samostatný set s deviatimi kartičkami je venovaný ženským reprezentantkám. Rovnako deväť kartičiek tvorí set Top Prospects s mladými nádejami a taktiež set Star Was Born, ktorý zaznamenáva zrod hviezdy Juraja Slafkovského. 

Časť kolekcie je pripomienkou februárového olympijského úspechu Slovenska. Set Bronzoví hrdinovia obsahuje kartičky všetkých hráčov aj trénerov. Rozšírením je set Cesta za medailou. Ten mapuje postupne všetky kroky, ktoré viedli k zisku cenného kovu v Pekingu. 

"Sme veľmi radi, že po našej dlhoročnej snahe a veľkom dopyte od fanúšikov slovenského hokeja sa nám konečne podarilo vydať kolekciu kartičiek hokejovej reprezentácie, ktorá by mala mať stabilné miesto a sprevádzať fanúšikov počas každých hokejových MS. V spolupráci so SZĽH sa do kartičiek podarilo získať skutočne hodnotný obsah v podobe množstva podpísaných kartičiek, ale predovšetkým hraných dresov či zlomených hokejok. Veľmi cenným artiklom bude určite kartička s kúskom hokejky našej rastúcej hviezdy Juraja Slafkovského, ktorá vzhľadom na jeho perspektívu môže rapídne narastať na cene,“ povedal Daniel Mrva, zakladateľ SportZoo.

„Kartičky slovenských hokejových reprezentantov na trhu dlho chýbali, a tak máme radosť, že ich odteraz majú zberatelia k dispozícii. Ligové kolekcie sa v ostatných sezónach tešia veľkej popularite medzi fanúšikmi a nepochybujeme o tom, že rovnaký záujem vyvolajú aj kartičky s hráčmi národného tímu. Veríme, že spolupráca so SportZoo bude pokračovať aj v nasledujúcich rokoch a priaznivcom slovenského hokeja prinesieme atraktívny produkt tradične v období svetového šampionátu,“ uviedol riaditeľ Marketingu SZĽH Miloš Lalka. 

Záujemcovia o reprezentačné kartičky si už teraz môžu zakúpiť Hobby balíčky a zberateľské albumy na pultoch predajní Kaufland Slovensko. Od stredy, 18. mája, bude k dispozícii obmedzený počet balení aj na e-shope SportZoo, kde zároveň odštartuje predpredaj Exclusive boxov s najvzácnejšími kartičkami.  

Základné Hobby boxy obsahujú dvanásť balíčkov s piatimi kartičkami. Aj v nich však môžete naraziť na vzácne zberateľské kúsky s autentickým podpisom reprezentantov, akými sú Juraj Slafkovský, Marek Hrivík, Peter Cehlárik alebo Šimon Nemec, a taktiež na nízko limitované verzie vyššie uvedených setov kolekcie. 

Pre náročnejších zberateľov pripravilo SportZoo Exclusive boxy so štyrmi kartičkami. Minimálne jedna z nich bude obsahovať autentický kúsok výstroja hráča (hokejka, výšivka alebo dres). Iba v tomto balení budete môcť nájsť kartičky bronzových hrdinov s podpisom a podpisové karty ďalších reprezentantov, ktoré neboli plnené do Hobby balení. Balenie dopĺňajú ďalšie vzácne limitované verzie kartičiek na čele s 1 of 1 verziou základného setu alebo Star Was Born.

Celými majstrovstvami sveta vás budú sprevádzať limitované LIVE kartičky, ktoré vyjdú vždy na druhý deň po zápase slovenskej reprezentácie o 10.00 h. V predaji budú len na 24 hodín výhradne prostredníctvom e-shopu SportZoo a zaznamenajú míľniky reprezentácie aj jednotlivých hráčov. Reálny počet objednávok stanoví limitáciu každej kartičky.