Spišská Nová Ves bude hľadať potenciálne posily formou try-outu

SPIŠSKÁ NOVÁ VES (SZĽH) - Klub HK Spišská Nová Ves druhýkrát bude organizovať try-out. Výber hráčov sa uskutoční pod záštitou manažéra a trénera Richarda Rapáča.

Spišiaci už majú pozitívnu skúsenosť s letným try-outom z minulého roka. Východniari pred pár dňami avizovali smelé vyhliadky do budúcej sezóny, ktoré majú siahať k postupu do extraligy. Káder už obsahuje ostrieľaných hráčov, ale ešte nie je úplne naplnený. "Dávnejšie som spomínal, že máme potvrdených osemdesiat percent mužstva. V súčasnosti sú ešte voľné tri - štyri miesta, ktoré by sme potrebovali zaceliť. Buď to budú naši mladí hokejisti, alebo legionári. Šanca uspieť je pomerne veľká a všetko majú v rukách daní jednotlivci, ktorí sa prihlásia," informoval hockeyslovakia.sk Richard Rapáč.

Try-out je naplánovaný od 21. do 22. augusta. Záujemcovia o spišskonovoveský dres budú môcť ukázať svoje kvality počas modelovaného zápasu. "Tí, ktorí sa osvedčia v priebehu skúšky, dostanú dvojtýždňový kontrakt, kde im klub uhradí všetky náklady spojené s pobytom v našom tíme. Následne sa rozhodneme, kto nás posilní a kto odíde," doplnil 33-ročný Rapáč. 

Podmienkou na prihlásenie sa do kempu je vek od 18 do 35 rokov. Hráč musí mať za sebou minimálne jeden ročník na profesionálnej úrovni.