Slovenská hokejová reprezentácia bude hrať na MS v dresoch so štátnym znakom na hrudi

BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká vrchol sezóny – Majstrovstvá sveta IIHF 2019 v Bratislave a v Košiciach (10. - 26. mája).

Zverenci trénera Craiga Ramsayho budú nastupovať na zápasy v dvoch sadách dresov, v bielej farbe a v modrej. Vždy však budú mať na hrudi vyobrazený štátny znak Slovenskej republiky – dvojkríž na trojvrší. Rozhodlo tak vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja a vedenie hokejovej reprezentácie SR.

Chceme dať bodku za naťahovačkami o tom, či na svetovom šampionáte máme hrať v dresoch s logom slovenského hokeja alebo so štátnym znakom. Rozhodli sme sa, že pre celkový pokoj v spoločnosti nastúpime na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta od úvodného duelu v dresoch so štátnym znakom na hrudi. Týmto považujeme celú vec za uzavretú a od teraz sa sústredíme už len na majstrovstvá sveta v výkony na ľadepovedal prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Martin Kohút a pokračoval: „Nové logo s dvojkrížom na trojvrší z hokejok, stále zostáva logom Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Fanúšikovia si stále môžu zakúpiť tričká, mikiny, šiltovky a ďalšie predmety s novým logom. Celý merchandise zostáva v predaji a obliekať ho budú aj naši reprezentanti ako doteraz,povedal prezident SZĽH Martin Kohút.


Anketa

Aký výsledok dosiahnu naši hokejisti na MS v Bratislave a Košiciach?

1. - 4. miesto
36% (141)
 
5. - 8. miesto
40% (159)
 
9. - 16. miesto
24% (97)