Slovan predĺžil o rok zmluvu s Kytnárom

BRATISLAVA - Vedenie hokejového klubu HC Slovan Bratislava sa dohodlo na ročnom predĺžení zmluvy s útočníkom Milanom Kytnárom. Odchovanec tímu HC VTJ Topoľčany odohral v uplynulej sezóne za "belasých" 43 zápasov s bilanciou 11 gólov a 16 asistencií.

Šiesteho septembra 2012 v dueli proti HC Donbass Doneck strelil historicky prvý gól Slovana v KHL. Následne o jeho služby prejavili záujem Karlove Vary, kde strávil jednu sezónu, po ktorej sa vrátil na slovenské klziská. V Tipsport Lige obliekal dresy Banskej Bystrice a Zvolena, kde patril k najproduktívnejším hráčom celej ligy.

"Teší nás dohoda o predĺžení kontraktu s Milanom Kytnárom. Ide o mimoriadne skúseného hokejistu, ktorý má za sebou pôsobenie v špičkových ligách. Dobrú výkonnosť v drese Slovana potvrdil už vlani, keď bol dôležitým členom mužstva. Tréneri ho vedia využívať v nerovnovážnych herných situáciách. Ako stredný útočník má vysokú úspešnosť na buly. Zodpovednou hrou vypomôže defenzíve svojho tímu, no vie pridať i kanadské body," povedal pre oficiálny klubový web hlavný poradca a koordinátor nových vlastníkov Maroš Krajči.