Sledujte štvrtý zápas série medzi Prešovom a Michalovcami naživo

BRATISLAVA (SZĽH) – Už dnes sa môže rozhodnúť o oboch finalistov ST. NICOLAUS 1. hokejovej ligy, ktorí si postupom do boja o titul súčasne zabezpečia miestenku do baráže Tipsport ligy. Mimoriadne zaujímavý zápas sľubuje východniarske derby medzi Prešovom a Michalovcami. V Prešove si včera domáci vybojovali postupový mečbal, ktorý môžu využiť už v dnešnom štvrtom zápase. A práve tento zápas si môžete vďaka službe Fanseat pozrieť naživo a bez poplatkov.

Služba Fanseat týmto krokom vyšla v ústrety fanúšikom druhej najvyššej súťaže, ktorá sa v tejto sezóne teší neobyčajnej popularite, o čom svedčia aj dvojtisícove návštevy na tretích zápasoch semifinálových sérií v Topoľčanoch a Prešove.

Štvrtý zápas série medzi družstvami Prešov PENGUINS a HK Dukla Ingema Michalovce môžete sledovať od 18.00 hod. na tomto odkaze, kde súčasne nájdete aj podrobné štatistiky zo zápasu. Videoprehrávač sa objaví v čase zápasu o 18.00 hod. na mieste, kde v súčasnosti je banner odkazujúci na stránku fanseat.com.

Športovo-zábavná služba Fanseat prenáša od 40. kola základnej časti naživo všetky zápasy ST. NICOLAUS 1. hokejovej ligy. Služba je k dispozícii divákom za mesačný poplatok 7,99 eura, pričom prvý mesiac majú záujemcovia zadarmo.

Všetky zápasy St. Nicolaus 1. hokejovej ligy môžete sledovať po kliknutí na tento baner: