Semináre SZĽH na predĺženie trénerskej licencie pre všetkých trénerov – prihlasovací formulár

BRATISLAVA (SZĽH) - Slovenský zväz ľadového hokeja pripravuje semináre/webináre na predĺženie trénerskej licencie pre všetkých trénerov, ktorým už skončila resp. končí platnosť preukazu do 30. 6. 2022.

Vzhľadom na stále prebiehajúce súťaže v priebehu mesiaca apríl, budeme semináre realizovať prostredníctvom webinárov (online) koncom apríla a začiatkom mája 2022. Na základe spätnej väzby trénerov z predchádzajúcich rokov, tentoraz plánujeme 2 obsiahlejšie webináre. Jeden webinár bude určený pre trénerov mládežníckych družstiev do U16 a druhý pre trénerov dorasteneckých, juniorských a seniorských družstiev. Obidva webináre budú zamerané na rôzne oblasti športovej prípravy hráča (kondičná, technicko-taktická a mentálna).

Plánované termíny webinárov:

  • Doškoľovací webinár pre trénerov mládežníckych družstiev U16 - (online cez ZOOM v utorok 26. alebo v stredu 27. apríla 2022 v čase od 15. do 20. hod.)
  • Doškoľovací webinár pre trénerov dorasteneckých a juniorských družstiev - (online cez ZOOM v stredu 4. alebo vo štvrtok 5. mája 2022 v čase od 15. do 20. hod.)

 

V priebehu apríla - budeme témy postupne aktualizovať a finálna verzia programu webinárov vám bude zaslaná najneskôr týždeň pred ich začiatkom.

Každý tréner predlžujúci si trénerský preukaz (licenciu), je povinný absolvovať minimálne jeden celý webinár (cca 4/5 odborných tém) so zameraním na vekovú kategóriu, v ktorej trénuje. Na webináre sa môžu prihlásiť aj tréneri, ktorí majú stále platný preukaz aj po 30.6.2022 a majú záujem sa naďalej vzdelávať. Účastnícky poplatok za obidva webináre spolu je 10 ,-EUR (platba vopred na základe vašej registrácie nižšie, kde si vyberiete z možností).

Ak si tréner predlžuje licenciu (nový preukaz/kartička), bude potrebné uhradiť poplatok spolu vo výške 20,-EUR (10,-EUR účastnícky poplatok + 10,-EUR administratívny poplatok za nový preukaz).

Po absolvovaní WEBINÁROV, doplnení potrebných osobných údajov do IS SZĽH a po úhrade poplatku bude všetkým trénerom, ktorým končí platnosť preukazu, najneskôr do konca júna 2022 zaslaný nový trénerský preukaz.

Kliknutím na tento odkaz (alebo QR kód nižšie) sa môžete zaregistrovať na webináre

Na úhradu platby za webinár (10,-EUR alebo 20,-EUR) vás vyzveme po vašej registrácii.

Podľa platných smerníc pre udeľovanie trénerských licencií sa musia tréneri zúčastniť vždy na doškoľovacích seminároch/webinároch na konci sezóny, v ktorej im končí platnosť preukazu.  Preto, ak sa na týchto webinároch (rok pred koncom platnosti) zúčastnia aj tréneri, ktorým končí platnosť preukazu až v roku 2023, táto skutočnosť sa zaeviduje do osobného trénerského profilu v IS SZĽH. Následne po absolvovaní doškoľovacích seminárov/webinárov v roku 2023 sa takémuto trénerovi trénerský preukaz predĺži nie o 2, ale o 4 roky (započítajú sa mu aj semináre/webináre za rok 2022).

Trénerom, ktorí sa zaregistrujú na odkaz vyššie, bude zaslané ďalšie informácie a pozvánka na webinár v dostatočnom časovom predstihu.

Kontaktná osoba v prípade otázok bude Mgr. Janka Grandtnerová - grandtnerova@szlh.sk.