REPREDUEL: Slovenský tromf proti Čechom – duo Buček, Demitrová!

BRATISLAVA (SZĽH) – Máte už zakúpenú vstupenku na prvý reprezentačný duel fanúšikov Slovensko verzus Česko? Ak nie, ešte stále sa doň môžete zapojiť. Podporíte slovenský národ v bratskom súboji, pomôžete detičkám zo sociálne znevýhodneného prostredia a v nedeľu 24. mája si vychutnáte živé vyvrcholenie historického virtuálneho súboja. Od 20.20 na hockeyslovakia.sk s moderátorom Slavom Jurkom, renomovanými hokejovými menami vo výzvach a slovenským tromfom -  šampiónkou v e-hokeji Sandrou Demitrovou. Proti českému duu Martin Kaut, Filip Chytil sa postaví spoločne s reprezentantom Samuelom Bučekom. 

Pýtate sa, kto je Sandra Demitrová? Sympatická mladá slečna, ktorá žije hokejom. Reálnym i virtuálnym. Pýtate sa, či je rodinne prepojená so slovenskou hokejovou ikonou Pavlom Demitrom? Sledujte nás a dozviete sa!

Sandra je slovenská šampiónka v elektronických športoch. V online prostredí hrá hokej lepšie ako mnohí jej mužskí konkurenti. Dokázala to i nedávno, keď ovládla národný kvalifikačný turnaj v rámci prvých majstrovstiev sveta sveta fanúšikov 2020. Slovensko bude reprezentovať na záverečnom turnaji, ktorý sa uskutoční od 29. mája do 5. júna 2020. Ešte predtým však v nedeľu 24. mája zavíta do živého vysielania, aby sa v rámci prvého reprezentačného duelu fanúšikov Slovensko verzus Česko postavila v atraktívnom e-hokejovom stretnutí proti Martinovi Kautovi, kmeňovému hráčovi Colorada Avalanche v NHL. Druhú dvojicu vytvoria 11-násobný slovenský reprezentant a ďalší skúsený „gamer“ Samuel Buček s útočníkom New Yorku Rangers Filipom Chytilom. Kto bude úspešnejší v e-hokeji? 

Súčasťou živého vysielania v nedeľu od 20.20 na hockeyslovakia.sk a komunikačných kanáloch slovenského hokeja na Facebooku a Instagrame budú aj ďalšie dva súboje. Pred e-hokejovými duelmi budú môcť fanúšikovia sledovať, ako sa českí a slovenskí reprezentanti pasovali s tromi druhmi výziev. Každý absolvoval vedomostný kvíz, fyzický challenge a skúšku zručnosti. Za slovenskú stranu bojovali Libor Hudáček, Matúš Sukeľ, Matej Tomek, Adam Liška a Martin Fehérváry, za českú Dominik Hrachovina, Jakub Vrána, Lukáš Rousek, Martin Nečas a Filip Hronek. Kto bude úspešnejší vo výzvach?

Poslednou časťou československého zápolenia je súboj fanúšikov. Kto má lepších priaznivcov? Čísla zatiaľ hrajú v prospech našich západných susedov. Pomôžte nám zvrátiť nepriaznivý stav a zapojte sa do súboja kúpou neobmedzeného počtu vstupeniek v hodnote 1,99 za kus. Čím viac lístkov si zakúpite, tým máte väčšiu šancu získať niektorú z hodnotných cien. V hre je 2x Škoda Karoq, ktorú dostane výherca do užívania na celý víkend, tri nákupné poukážky v hodnote 50 eur v sieti Kaufland, tri otvorené kredity na tipovanie v hodnote 50 eur + produkty od spoločnosti Tipsport či trikrát batoh so solárnym panelom od SPP. 

Virtuálne vstupenky na reprezentačný duel fanúšikov si zakúpite TU.