Predaj lístkov na MS18 v Spišskej Novej Vsi pokračuje

SPIŠSKÁ NOVÁ VES (SZĽH) - Predaj vstupeniek na turnaj A-skupiny I. divízie majstrovstiev sveta hráčov do 18 rokov v Spišskej Novej Vsi pokračuje. Po novom sa doň môžete zapojiť aj prostredníctvom oficiálneho webu hockeyslovakia.sk.

Predaj vstupeniek spustili organizátori v pondelok 17. februára. Namiesto pôvodne plánovaných denných vstupeniek v cene 12 eur si môžete zakúpiť vstupenky na každý zápas osobitne. Cena na duel Slovenska bude 10 eur, na zápasy ostatných tímov 2 eurá. Otvorenie vstupov na štadión bude 60 minút pred zápasom.

K predaju v spoločnosti Predpredaj.sk sa dostanete aj prostredníctvom oficiálnej webstránky SZĽH. Rozpis zápasov s konkrétnym odkazom na dané stretnutie nájdete v sekcii Súťaže a štatistiky, kategórii Poď na hokej a podkategórii Lístky na hokej. 

ROZPIS JE DOSTUPNÝ NA TOMTO ODKAZE

Slovenský tím bude hrať vždy o 19-tej hodine. V pondelok 13.4. nastúpi proti Japonsku, v utorok 14.4. proti Nórsku, vo štvrtok 16.4. proti Francúzsku, v piatok 17.4. proti Dánsku a v nedeľu 19.4. proti Kazachstanu. Do elitnej kategórie MS postúpi víťaz na základe dosiahnutého počtu bodov.