Pravidlá súťaže: Staň sa tvárou nášho nového oblečenia a vyhraj skvelé hokejové ceny!

1. Usporiadateľ súťaže

Slovenský zväz ľadového hokeja
Trnavská cesta 27/B
831 04 Bratislava

Miesto priebehu súťaže: Súťaž prebieha na území Slovenskej republiky prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Spracovateľ osobných údajov: Slovenský zväz ľadového hokeja
Trnavská cesta 27/B
831 04 Bratislava

2. Trvanie súťaže

Súťaž prebieha od 15.8. 2018 do 19.8.2018 polnoci. Žrebovanie a vyhlásenie výsledkov bude prebiehať 20.8. 2018.

3. Názov súťaže

Staň sa tvárou nášho nového oblečenia a vyhraj skvelé hokejové ceny!

4. Podmienky účasti v súťaži

Status súťažiaceho môže získať len fyzická osoba, ktorá v čase zapojenia sa do súťaže dovŕšila 18. rok života a jej doručovacia adresa je na území Slovenskej republiky. Fotenie sa uskutoční v Bratislave, a preto Súťažiaci svojou účasťou potvrdzuje, že si je vedomý potreby pricestovať do Bratislavy vo vopred určenom termíne.

5. Pravidlá súťaže a spôsob určenia víťazov

Súťažiaci na e-mail media@szlh.sk musí poslať e-mail, ktorý bude obsahovať fotografiu, ako aj jeho stručný príbeh, prečo by sa mal stať tvárou nového oblečenia pre fanúšikov práve on (do predmetu uveďte "súťaž - najlepší fanúšik"). Súčasťou e-mailu musí byť aj telefónne číslo, prostredníctvom ktorého ho vie Usporiadateľ v prípade výberu do užšieho kola finalistov čo najskôr kontaktovať.

Usporiadateľ má právo vyradiť Účastníka Súťaže, ak je obsah jeho súťažného e-mailu je vulgárny, urážajúci ľudskú dôstojnosť alebo odporujúci dobrým mravom.

Účastník Súťaže udeľuje svoj súhlas s účasťou v Súťaži podľa týchto Pravidiel, súhlas so znením Pravidiel bez výhrad a s prípadným prijatím výhry spôsobom podľa Pravidiel. Usporiadateľ Súťaže nie je zodpovedný za technické či programové chyby a omyly vzniknuté počas Súťaže.

6. Výhra

Výhercovia získavajú:

  1. Možnosť stať sa tvárou nového oblečenia pre hokejových fanúšikov. Fotenie bude prebiehať v určenom čase a na určenom mieste, o ktorých víťazov bude informovať Usporiadateľ.

  2. Možnosť výberu ľubovoľných troch kusov nového oblečenia.

  3. Dve permanentky na Euro Hockey Challenge 2019 (4 zápasy)

7. Určenie víťazov

V termíne určenom na vyhodnotenie súťaže Usporiadateľ vyberie najskôr 20 finalistov. Po osobnom stretnutí Usporiadateľ vyberie šiestich Výhercov, ktorí získajú vyššie uvedené výhry.

8. Komunikácia projektu a výsledkov

Výsledky súťaže, ako aj mená Výhercov budú zverejnené na webovej stránke a výhercovia budú kontaktovaní e-mailom a telefonicky.

9. Osobné údaje

Každý Účastník udeľuje svojou účasťou v súťaži súhlas k tomu, že jeho osobné údaje v rozsahu v akom sú prístupné pre marketingové účely súvisiace so súťažou môžu byť použité a uchovávané primeraným spôsobom za účelom prevádzkovania súťaže (napr. realizácia súťaže, odovzdanie a prevzatie výhry), a to po dobu trvania Súťaže, Usporiadateľom ako prevádzkovateľom.

Spracovanie údajov môže byť vykonávané prostredníctvom tretích osôb. Súhlas je udelený dobrovoľne na dobu neurčitú a môže byť kedykoľvek odvolaný písomnou formou na adresu sídla správcu.

Súťažiaci má práva podľa § 19 - 30 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, t. j. predovšetkým právo na informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych alebo neaktuálnych osobných údajov v priebehu spracúvania, právo na likvidáciu osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracovania, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely. Odvolanie súhlasu voči jednému z uvedených subjektov nemá vplyv na trvanie súhlasu udeleného druhému z nich.

Účastník Súťaže berie na vedomie a súhlasí s tým, že Usporiadateľ alebo sprostredkovatelia v rozsahu a podmienok dohodnutých s Usporiadateľom sú oprávnení s použitím automatizovaných, čiastočne automatizovaných alebo iných ako automatizovaných prostriedkov spracúvania zhromažďovať, spracúvať (v zmysle Zákona o ochrane osobných údajov) a používať Údaje v súlade s právnym poriadkom SR. Účastník dáva účasťou v Súťaži Usporiadateľovi Súťaže v súlade s § 12 Občianskeho zákonníka súhlas s vyhotovením a použitím svojej podobizne, svojich písomných prejavov, obrazových snímok a obrazových a zvukových záznamov týkajúcich sa jeho osoby alebo prejavov osobnej povahy zaobstaraných usporiadateľom v súvislosti s usporiadaním Súťaže a odovzdávaním hlavnej výhry (ďalej len „Snímok") pre komerčné a preukazné účely na všetkých komunikačných médiách bez ohľadu na ich povahu a určenie všetkými obvyklými spôsobmi, s ich následnou úpravou a s ich prípadným spojením s inými dielami alebo zaradením do súborného diela.

Účastník Súťaže udeľuje Usporiadateľovi tento súhlas bez vecného, časového, množstvového a územného obmedzenia a môže ho kedykoľvek odvolať. Tento súhlas sa vzťahuje aj na tretie osoby, ktorým Usporiadateľ Snímok v súlade s jeho určením poskytne.

11. Ďalšie podmienky

Usporiadateľ je oprávnený jednostranne meniť pravidlá súťaže v priebehu jej trvania, promočnú akciu skrátiť, prerušiť či úplne zrušiť. Úplné aktuálne znenie pravidiel bude vždy k dispozícii v odkaze Pravidlá súťaže, ktoré budú na facebookovej stránke Slovak Ice Hockey Federation umiestnené v záložke Poznámky.

Výherca nemá právny nárok na zámenu výhry alebo výplatu jej hodnoty formou peňažnej alebo inej kompenzácie. Účastník Súťaže berie na vedomie, že výhry zo stávok a hier nie je možné podľa platnej právnej úpravy vymáhať súdnou cestou.

Osoby, ktoré nesplnia podmienky účasti v súťaži alebo budú konať v rozpore s pravidlami, nebudú do súťaže zaradené. Pokiaľ sa ukáže, že táto osoba sa aj napriek tomu stala jedným z výhercov, nemá nárok na výhru.

Usporiadateľ súťaže neručí za akékoľvek technické problémy, ktoré súvisia s účasťou v súťaži. Usporiadateľ neručí za doručenie správy, prostredníctvom ktorej bude zaslaná informácia o výhre.

Zo súťaže sú vylúčení všetci zamestnanci Usporiadateľa súťaže a osoby im blízke, ako aj ostatné spolupracujúce právnické a fyzické osoby, ktoré sa akokoľvek podieľajú na tejto súťaži, vrátane ich zamestnancov a osôb, ktoré sú blízke im alebo ich zamestnancom. V prípade, že sa niektorá z týchto osôb stane výhercom, výhra mu nebude odovzdaná a prepadá v prospech Usporiadateľa súťaže.

Usporiadateľ súťaže nebude uhrádzať výhercom náklady spojené s cestou na fotografovanie a náklady na stravu.