Pravidlá súťaže: Sleduj Kaufland Challenge a vyhraj puk!

1. Usporiadateľ súťaže

Slovenský zväz ľadového hokeja

Trnavská cesta 27/B

831 04 Bratislava

Miesto priebehu súťaže: Súťaž prebieha na území Slovenskej republiky prostredníctvom sociálnej siete Facebook a Instagram

Spracovateľ osobných údajov:

Slovenský zväz ľadového hokeja

Trnavská cesta 27/

B831 04 Bratislava

2. Trvanie súťaže

  1. Súťaž bude prebiehať od 20. 4. 2021 do 21.4.2021
  2. Súťaže sa nesmú zúčastniť osoby, ktoré sú v pracovnoprávnom vzťahu k Usporiadateľovi alebo ktoré sa priamo podieľajú na činnostiach súvisiacich s organizovaním súťaže.
  3. Účasť v súťaži je dobrovoľná. Účastník svojou účasťou v súťaži vyjadruje svoj súhlas s jej pravidlami.

3. Názov súťaže

Sleduj Kaufland Challenge a vyhraj puk! 

4. Podmienky účasti v súťaži

Status súťažiaceho môže získať len fyzická osoba, ktorá v čase zapojenia sa do súťaže dovŕšila 18. rok života a jej doručovacia adresa je na území Slovenskej republiky. Súťažiaci je povinný byť registrovaný na sociálnej sieti Facebook (www.facebook.com), mať po celý čas trvania súťaže aktívny FB účet a splniť stanovené pravidlá súťaže. Súťažiaci sa taktiež zaväzuje dodržiavať pravidlá použitia siete Facebook, ktoré nájdete na: https://www.facebook.com/policies/pages_groups_events/ 

V prípade súťaže na Instagrame je súťažiaci povinný byť registrovaný na sociálnej sieti Instagram (www.instagram.com), mať po celý čas trvania súťaže aktívny IG účet a splniť stanovené pravidlá súťaže. Súťažiaci sa taktiež zaväzuje dodržiavať pravidlá použitia siete Instagram.

5. Pravidlá súťaže a spôsob určenia víťazov

Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba (ďalej len “Účastník), ktorá počas trvania súťaže splní nasledujúce podmienky:

  1. Prihlásením sa Účastník vyjadruje súhlas so spracovaním poskytnutých osobných údajov na marketingové účely Usporiadateľa.
  2. Súťaž “Sleduj Kaufland Challenge a vyhraj puk ” prebieha na Instagrame Hockey Slovakia.

Úlohou súťažiacich je uverejniť na svojom Instagram Stories (v príbehu) fotku, ako sledujú zápas. Podmienkou je označenie facebookového alebo instagramového profilu Hockey Slovakia a troch kamarátov. 

Usporiadateľ má právo vyradiť Účastníka Súťaže, ak je obsah jeho súťažného príspevku vulgárny, urážajúci ľudskú dôstojnosť alebo odporujúci dobrým mravom.

 Účastník Súťaže udeľuje svoj súhlas s účasťou v Súťaži podľa týchto Pravidiel, súhlas so znením Pravidiel bez výhrad a s prípadným prijatím výhry spôsobom podľa Pravidiel. Usporiadateľ Súťaže nie je zodpovedný za technické či programové chyby a omyly vzniknuté počas Súťaže.

Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel súťaže.

6. Výhra

 Výhrou je puk, ktorý podpísal tréner Craig Ramsay. 

7. Určenie víťazov

Žrebovať sa bude jeden výherca po obidvoch zápasoch v rámci dvojzápasu Kauflad Challenge proti Lotyšsku. 

8. Komunikácia projektu a výsledkov

 Výsledky súťaže, ako aj meno výhercu bude uverejnené na Instagrame Usporiadateľa. 

Výherca bude vyzvaný, aby Usporiadateľovi zaslal svoje kontaktné údaje prostredníctvom súkromnej Instagram správy. Výhry budú zadefinované v súťažnom statuse. Výhra bude doručená podľa na základe dohody s výhercom. 

9. Osobné údaje

Každý Účastník udeľuje svojou účasťou v súťaži súhlas k tomu, že jeho osobné údaje v rozsahu v akom sú prístupné verejnosti na sociálnej sieti Facebook alebo Instagram, na ktorej sa Účastník zapojil do súťaže, môžu byť použité a uchovávané primeraným spôsobom za účelom prevádzkovania súťaže (napr. realizácia súťaže, odovzdanie a prevzatie výhry), a to po dobu trvania Súťaže, Usporiadateľom ako prevádzkovateľom.

Spracovanie údajov môže byť vykonávané prostredníctvom tretích osôb. Súhlas je udelený dobrovoľne na dobu neurčitú a môže byť kedykoľvek odvolaný písomnou formou na adresu sídla správcu.

Súťažiaci má práva podľa § 19 - 30 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, t. j. predovšetkým právo na informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, právo na opravu nesprávnych alebo neaktuálnych osobných údajov v priebehu spracúvania, právo na likvidáciu osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracúvania, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely. Odvolanie súhlasu voči jednému z uvedených subjektov nemá vplyv na trvanie súhlasu udeleného druhému z nich.

Účastník Súťaže berie na vedomie a súhlasí s tým, že Usporiadateľ alebo sprostredkovatelia v rozsahu a podmienok dohodnutých s Usporiadateľom sú oprávnení s použitím automatizovaných, čiastočne automatizovaných alebo iných ako automatizovaných prostriedkov spracúvania zhromažďovať, spracúvať (v zmysle Zákona o ochrane osobných údajov) a používať Údaje v súlade s právnym poriadkom SR. Účastník dáva účasťou v Súťaži Usporiadateľovi Súťaže v súlade s § 12 Občianskeho zákonníka súhlas s vyhotovením a použitím svojej podobizne, svojich písomných prejavov, obrazových snímok a obrazových a zvukových záznamov týkajúcich sa jeho osoby alebo prejavov osobnej povahy zaobstaraných usporiadateľom v súvislosti s usporiadaním Súťaže a odovzdávaním hlavnej výhry (ďalej len „Snímok") pre komerčné a preukazné účely na všetkých komunikačných médiách bez ohľadu na ich povahu a určenie všetkými obvyklými spôsobmi, s ich následnou úpravou a s ich prípadným spojením s inými dielami alebo zaradením do súborného diela.

Účastník Súťaže udeľuje Usporiadateľovi tento súhlas bez vecného, časového, množstvového a územného obmedzenia a môže ho kedykoľvek odvolať. Tento súhlas sa vzťahuje aj na tretie osoby, ktorým Usporiadateľ Snímok v súlade s jeho určením poskytne. 

Výherca nemá právny nárok na zámenu výhry alebo výplatu jej hodnoty formou peňažnej alebo inej kompenzácie. Účastník Súťaže berie na vedomie, že výhry zo stávok a hier nie je možné podľa platnej právnej úpravy vymáhať súdnou cestou.

11. Ďalšie podmienky 

Usporiadateľ je oprávnený jednostranne meniť pravidlá súťaže v priebehu jej trvania, promočnú akciu skrátiť, prerušiť či úplne zrušiť. Úplné aktuálne znenie pravidiel bude vždy k dispozícii v odkaze Pravidlá súťaže, ktoré budú na webovej stránke www.hockeyslovakia.sk. Účasť v súťaži ani výhry nie je možné vymáhať súdnou cestou ani si ju inak finančne plniť.

Osoby, ktoré nesplnia podmienky účasti v súťaži alebo budú konať v rozpore s pravidlami, nebudú do súťaže zaradené. Pokiaľ sa ukáže, že táto osoba sa aj napriek tomu stala jedným z výhercov, nemá nárok na výhru. Usporiadateľ si vyhradzuje právo bez udania dôvodu vylúčiť účastníka v prípade, že jeho správanie či profil na sociálnej sieti Facebook vykazuje známky nekalého, resp. podvodného konania, napr. duplicitný Facebook účet. Usporiadateľ je oprávnený vylúčiť účastníka v prípade nevhodného alebo vulgárneho príspevku a tento príspevok taktiež zmazať.

Usporiadateľ súťaže neručí za akékoľvek technické problémy, ktoré súvisia s účasťou v súťaži. Myslená je predovšetkým funkčnosť siete Facebook a Instagram. Usporiadateľ neručí za doručenie správy, prostredníctvom ktorej bude zasielaná informácia o výhre, a za doručenie výhry, zaslanej prostredníctvom doručovateľa poštových služieb.

Zo súťaže sú vylúčení všetci zamestnanci Usporiadateľa súťaže a osoby im blízke, ako aj ostatné spolupracujúce právnické a fyzické osoby, ktoré sa akokoľvek podieľajú na tejto súťaži, vrátane ich zamestnancov a osôb, ktoré sú blízke im alebo ich zamestnancom. V prípade, že sa niektorá z týchto osôb stane výhercom, výhra mu nebude odovzdaná a prepadá v prospech Usporiadateľa súťaže.

Táto súťaž nie je sponzorovaná, schválená alebo inak prepojená so spoločnosťou Facebook Ireland Limited. Účastník súťaže je stotožnený s tým, že poskytuje svoje osobné údaje organizátorovi a usporiadateľovi súťaže, ako aj elektronickej sociálnej sieti Facebook a Instagram. Účastník svojou účasťou v súťaži súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook Ireland Limited nemá voči nim žiadne záväzky.