Poprad si poistil služby Vandasa

POPRAD - Slovenský hokejový útočník Michael Vandas bude v nasledujúcom súťažnom ročníku pokračovať v HK Poprad. Tipsportligový klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

"Minulú sezónu som sa cítil dobre, mali sme veľké šance na úspech a myslím si, že tento rok budú ešte väčšie. Verím, že si to všetci uvedomia a spravíme úspech," povedal odchovanec "kamzíkov".

Dvadsaťdeväťročný krídelník absolvoval kompletný ročník pod Tatrami naposledy v sezóne 2012/2013. "Vtedy sa nám hralo veľmi dobre, išlo to s ľahkosťou a darilo sa nám. Určite by som chcel aj tento ročník ostať celý. Verím, že to všetko bude klapať. Vedenie robí pre to maximum a my sa budeme chcieť za to odvďačiť," povedal 26-násobný slovenský reprezentant.

Vandas odštartoval kariéru v materskom Poprade. Následne sa na štyri sezóny presunul do Vítkovíc, v Česku si zahral aj v Litvínove. Po anabázach vo Zvolene a Slovane Bratislava sa vrátil do Popradu. V jeho drese nastúpil v predčasne ukončenom ročníku na 36 duelov s bilanciou 25 bodov (11+14). Celkovo má na konte 299 extraligových štartov, v ktorých nazbieral 201 bodov (81+120).