Ponuku náučných videoprezentácií v TPM rozšírila téma pohybových schopností

BRATISLAVA (SZĽH) – Slovenský zväz ľadového hokeja pokračuje vo vzdelávaní trénerov prostredníctvom videoprezentácií v Tréningovom portáli mládeže (TPM). Najnovšie doň pribudla téma pohybových schopností. 

Okrem základných charakteristík pohybových schopností sa v rámci videoprezentácie objaví aj detailnejší pohľad na silu, rýchlosť a vytrvalosť športovcov. Nachádzajú sa v nej už známe, ale taktiež nové poznatky predovšetkým v teoretickej rovine. Dôležitou častou je aplikácia jednotlivých schopností do tréningového procesu. 

„Najnovšia videoprezentácia venovaná pohybovým schopnostiam všeobecne objasňuje túto tému, pretože je hierarchicky vyššie ako sila, rýchlosť a vytrvalosť. V krátkej dobe zverejníme aj videoprezentáciu zameranú na silové schopnosti, ktoré sú jednou z kľúčových častí športového tréningu hokejistov,“ prezradil kondičný tréner Milan Kabát.

Veríme, že videoprezentácie z dielne kondičných koučov Milana Kabáta, Mateja Thomku a Matúša Dziana budú prínosom pre všetkých trénerov a ľudí, ktorí majú chuť aj vôľu skvalitňovať tréningový proces. Našou snahou je zjednotiť a sprístupniť všetky dôležité informácie, ktoré by mal mať osvojené každý tréner, ak chce efektívne rozvíjať športovcov. 

Novú videoprezentáciu nájdete TU (iba pre trénerov SZĽH)