Pohľad do zákulisia Projektu SR 18, mapovali sme prípravu mladíkov v Poprade

BRATISLAVA (SZĽH) – Chcete nazrieť do zákulisia projektu centralizovanej prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie do 18 rokov? Máme pre vás pripravený exkluzívny desaťminútový dokument z dielne Marketingu SZĽH, vďaka ktorému uvidíte, ako vyzerala prvá sezóna mladíkov v nových priestoroch Strednej športovej školy v Poprade. 

Slovenskí reprezentanti našli pod Tatrami ideálne podmienky na športovú prípravu aj štúdium. V rámci moderného komplexu mali k dispozícii ľadovú plochu, šatňu, telocvičňu, posilňovňu, oddychové, ubytovacie, študijné aj stravovacie priestory. Všetko podstatné ukážu obrancovia Adam Beluško s Richardom Ďurinom, ktorí divákov prevedú dokumentom.

Slovo dostane aj hlavný tréner osemnástky Tibor Tartaľ, ktorého predzápasový príhovor namotivoval hráčov k najcennejšiemu víťazstvu v tomto ročníku TIPOS SHL na ľade Martina. O cieľoch projektu SR 18 a pôsobení v Poprade bude hovoriť manažér reprezentačného výberu Branislav Varga. 

Osemnástka odohrala v rámci projektu od septembra do februára 36 súťažných zápasov. V dvanástich dueloch Extraligy juniorov dosiahla sedem víťazstiev a v dvojnásobnej porcii stretnutí v seniorskej TIPOS SHL sa tešila z troch triumfov. Vrchol sezóny pre túto vekovú kategóriu príde v apríli na majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku.

Prajeme príjemné sledovanie!